Boros Lajos hamarosan újabb veszélyes műtéten esik majd át: kicserélik a billentyűit. Ehhez a műsorvezetőnek meg kell híznia, ami eddig nem nagyon sikerül neki.

Boros Lajosnak májusban esedékes a billentyűcseréje, addig azonban híznia kell. Egyelőre viszont hiába próbálkozik, nem sikerül olyan ütemben felszednie a kilókat, ahogy kellene. Eddig csak egyetlen eggyel gyarapodott, de májusig öttel kellene, ami számára különösen nehéz feladat, hiszen cukorbetegsége miatt nem ehet olyan ételeket, amelyek gyors hízást eredményeznek.

Boros Lajosnak híznia kellFotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Eddig csak egyet sikerült, de ezt is nagy sikerként élem meg. Mondtam is magamnak: most légy okos, Boros Lajos! Lehet geggelni, mert ilyen az, ha a hóhért akasztják. Szerencsére remek emberekkel, sőt, kiváló szakemberekkel vagyok körülvéve, akikben feltétel nélkül bízom. Három-négy kórházban is végeztek rajtam vizsgálatokat, hogy a billentyűműtét előtt alaposan átnézzenek. Majdnem minden fájdalommal járó vizsgálatot, legyen az egy cső ledugása a torkomon vagy a gerincfolyadékom megcsapolása, altatásban végeztek. Máshogy nem is egyeztem volna bele, mert kicsit már elegem van a fájdalomból" - árulta el Boros Lajos a Blikknek