Rónai Egon üzent a szívbeteg Boros Lajosnak

műtét szívbetegség Rónai Egon Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly szívbetegséggel küzd Boros Lajos. A rádióst műteni kell, de az orvosok a beavatkozást csak azután tudják elvégezni, ha Lali király szervezete megerősödött. Rónai Egon a Facebookon írt neki nyílt levelet. 

"Nyílt levél Lali királynak!
Rosszak a hírek, olvasom. A birodalom szíve makrancoskodik. Pontosabban a királyságot jelképező uralkodó szíve.
Lali király, te már kitaláltad magadat. Szegénylegényből, egygitáros, egydalos vándorból - hogyha fú a szembeszél, emlékszel? - lettél valaki. Ahogy vezetőhöz illik, döntöttél arról, ki lehet trubadúr a monarchia határain belül (lemezgyár), miről hallhat hírt a nép (rádió), min-kin nevethet (tévé). Készítettél képfestményeket (vagy mik is azok), videoklipeket (kortörténet mind), voltál rajongva, sakkversenyen szurkoló apa, meghatódott férfi.
Kitaláltad, hogy király vagy. Illetve, egyszer így szólított egy hallgató a Danubius Rádióban, aztán erre rákaptál.
Kitaláltam a Fórum Hotel aljában (halljában), hogy akkor már legyen audienciád is, két óra hétvégén. Valamit tán hozzátettem az impérium dolgaihoz ezzel.
Egy szobában ültünk és röhögtünk évekig. Amin mi nevettünk, más csak sírt volna. (Néha mi is.)
Egy király ne az örökkévalósággal kacérkodjon. Lali király,rád itt van szükségük alattvalóidnak (rajongóidnak), akiket szatírikus poénjaid, agyament ötleteid, megvalósíthatatlan fantazmagóriáid, néha nyakatekert gondolatmeneteid végül mindig egyenes irányban tartottak.
Lali király, népies nevén Boros Lajos, vigyázz magadra! Legyen példaképed Viktória királynő vagy Bhumibol Abduljadedzs, ő 70 évig ült a thaiföldi trónon! Az uralkodó szívjósága közérdek! Legyen hát újra jó (a) szíved! Gyógyulj meg, Barátom!" - olvasható a posztban

Kigyógyult a rákból Galla Miklóshttp://www.life.hu/drlife/20180330-kigyogyult-a-rakbol-galla-miklos-humorista-festo.html21 éve kapta meg a lesújtó diagnózist Galla Miklós: daganat. Orvosa azonban megnyugtatta, sugárterápiával gyorsan gyógyítható. Dr. Life--Ez játszódik le a testedben, ha egész éjjel bulizol: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180325-ez-jatszodik-le-a-testedben-ha-egesz-ejjel-bulizol.htmlNem titok, ha egész éjjel bulizol alvás helyett, annak másnap számos negatív következménye lesz. Az EliteDaily egy vidóban foglalja össze ezeket. Dr. Life--Megrázó vallomást tett Tahi Tóth László özvegyehttp://www.life.hu/drlife/20180324-megrazo-vallomast-tett-tahi-toth-laszlo-ozvegye-a-szinesz-halalarol.htmlKárászy Szilvia a Bestnek mesélt Tahi Tóth László haláláról. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoA 100 éves Matilda Curcia állítja: a sör és a sült krumpli a hosszú élet titkahttp://www.life.hu/drlife/20180316--a-100-eves-matilda-curcia-allitja-a-sor-es-a-sult-krumpli-a-hosszu-elet-titka.htmlA 100 éves Matilda Curcia azt állítja, minden este elfogyaszt egy doboz sört és egy nagy tál sült krumplit. Szerinte ez tartja őt fitten és ez a hosszú élete titka. Dr. LifeOrigoMentőt kellett hívni Hódi Pamelához, annyira fájt a fejehttp://www.life.hu/drlife/20180324-mentot-kellett-hivni-hodi-pamelahoz-annyira-fajt-a-feje.htmlNem először fordul elő, hogy Hódi Pamelára fejfájós roham tör rá. Azt mondja, kis nyilallásokkal kezdődik a szemöldöke és a szeme környékén, majd gyötrő fejfájássá hatalmasodik, olyannyira, hogy szinte a látását is elveszíti. Ezúttal annyira rosszul volt, hogy mentőt kellett hívni hozzá. Dr. LifeOrigoÉletmentő műtéten esett át Pécsi Ildikó férjehttp://www.life.hu/drlife/20180228-eletmento-muteten-esett-at-pecsi-ildiko-ferje-szucs-lajos-egykori-olimpikon-focista.htmlKomoly műtéten van túl Pécsi Ildikó színésznő férje, Szűcs Lajos. Az egykori világválogatott, olimpiai bajnok focistát egy fővárosi kórházban hosszan tartó kezelést követően műtötték, azóta már hazatérhetettDr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.