Megműtötték Dévényi Tibort

Forrás: Origo -
műtét lábujj Dévényi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a nyáron ficamította ki a bokáját Dévényi Tibi bácsi. A baleset miatt kalapácsujj alakult ki nála, ezért műteni kellett, a lábát pedig már egy jó ideje pihentenie kell, amit egyre nehezebben visel.

"A műtétem egyébként jól sikerült, mert nem bíztam a véletlenre a dolgot. A kalapácsujjműtétemet Berkes István professzor úr végezte el. Rögtön utána már el is mentem diszkózni az egyik este. Lehet, nem kellett volna, valószínű, ha nyugton maradok, már könnyebben járnék" - mondta el a Borsnak Tibi bácsi.

Forrás: Origo

Életmentő szívműtétet kellett elvégezni Arnold Schwarzeneggerenhttp://www.life.hu/drlife/20180330-eletmento-szivmutet-kellett-elvegezni-arnold-schwarzeneggeren.htmlAz egyik szívbillentyű cseréjénél komplikációk léptek fel. Dr. Life--Kigyógyult a rákból Galla Miklóshttp://www.life.hu/drlife/20180330-kigyogyult-a-rakbol-galla-miklos-humorista-festo.html21 éve kapta meg a lesújtó diagnózist Galla Miklós: daganat. Orvosa azonban megnyugtatta, sugárterápiával gyorsan gyógyítható. Dr. Life--Megkezdődött a nyári időszámításhttp://www.life.hu/drlife/20180325-megkezdodott-a-nyari-idoszamitas-hajnali-2-kor-3-orara-kellett-allitani-az-orakat.htmlHajnali 2-kor 3 órára kellett állítani az órákat, így aki vasárnap dolgozik, egy órával kevesebbet alhatott. Dr. Life--Megrázó vallomást tett Tahi Tóth László özvegyehttp://www.life.hu/drlife/20180324-megrazo-vallomast-tett-tahi-toth-laszlo-ozvegye-a-szinesz-halalarol.htmlKárászy Szilvia a Bestnek mesélt Tahi Tóth László haláláról. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoA 100 éves Matilda Curcia állítja: a sör és a sült krumpli a hosszú élet titkahttp://www.life.hu/drlife/20180316--a-100-eves-matilda-curcia-allitja-a-sor-es-a-sult-krumpli-a-hosszu-elet-titka.htmlA 100 éves Matilda Curcia azt állítja, minden este elfogyaszt egy doboz sört és egy nagy tál sült krumplit. Szerinte ez tartja őt fitten és ez a hosszú élete titka. Dr. LifeOrigoKórházban kezelik Medveczky Ilona gerincproblémáithttp://www.life.hu/drlife/20180224-korhazban-gyogyvizben-kezelik-medveczky-ilona-gerincproblemait.htmlA táncművésznő gerincét megviselte a több évtizedes kemény munka, most kezelteti magát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.