Caramel felesége közzétette kislányuk, Szofi első műtét utáni képét

"Forrás: Instagram " -
Caramel leukémia kislány beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és felesége, Szilvi kedden jelentették be a sajnálatos hírt, miszerint kislányuk, Szofi leukémiás. A kicsit szerdán operálták, és a szülők már közzé is tették az első műtét utáni képet.

Borzasztóan szomorú hírt jelentett be Caramel és felesége kedden: kislányuk, Szofi leukémiás. Leszögezték, nem akarták titkolni gyermekük betegségét, hiszen most mindent annak vetnek alá, hogy Szofi melőbb meggyógyuljon. A kicsi lányt szerdán már meg is műtötték, egy úgynevezett Port-katétert ültettek a kislány bőre alá, melyet azoknál a betegeknél szoktak alkalmazni, akik kemoterápián vagy gyakori vértranszfúzión esnek át.

Caremelék ezzel a képpel jelentették be, Szofi leukémiás "Forrás: Instagram "

Szilvi ma tette közzé az első fotót a kislányukról a beavatkozás után, úgy tűnik, Szofi nagyon jól viselte a műtétet, és reméljük a következő megpróbáltatásokat is hasonlóan fogja. Szorítunk a gyógyulásáért.

Szilvi közzétette Szofi első műtét utáni képét Forrás: Insatgram/Szilágyi Szilvi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.