Háromhavonta műteni kell Tóth Verát, hogy tökéletes formába kerüljön

Forrás: Instagram/verajuska -
gyomor bypass műtét fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 tavaszán végezték el Tóth Verán a gyomor-bypass műtétet, ami után több mint 40 kilónyi súlyfelesleget adott le. Hogy teste idomulni tudjon ehhez a hatalmas mennyiséghez, folyamatosan plasztikai sebész kése alá kell feküdnie.

Tóth Verát két- háromhavonta meg kell műteni ahhoz, hogy 40 kilónyi leadott súlyfeleslege ne látszódjona bőrén. Az énekesnő 4 évet adott magának arra, hogy elérje az álomalakot, már nincs sok hátra. Mint mondja, most már nem érdekli, hány kiló, formálódni, feszesedni szeretne.

Tóth Vera nagyon dögös Forrás: Instagram/verajuska

"Ha összeadjuk az elmúlt két év műtéteit, annyira jön ki, mintha két teljes napig műtöttek volna egyfolytában. De muszáj. Ha valaki ekkora súlyt ad le, elengedhetetlenek a további műtétek, korrekciók. Egy műtét viszont csak egy területet érinthet, egyszerre két helyen nem javasolja az orvosom a beavatkozást, így két-három havonta újra és újra műtőasztalra fekszem" - mondta el a Borsnak Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.