Rengeteget beszélnek egymással telefonon, és kirándulni is együtt jár Falusi Mariann és édesanyja, Irénke néni. A rákot is együtt győzték le, náluk szinte minden nap anyák napja. 

"Anyuci rendszeres látogatója a koncertjeinknek, mindenhová jön velem, ahová csak tud. Ez olyan spontán módon működik nálunk. Felhívom telefonon, hogy kapja össze magát, fél óra múlva ott leszek érte autóval, és indulunk egy-egy programra. Idős kora ellenére abszolút mozgékony, és nem jön zavarba semmitől, fitt és mosolygós" - mesélte a Hot! magazinnak édesanyjáról, Irénke néniről Falusi Mariann. Voltak már együtt Dubajban, Kelet-Ázsiában és Amerikában is. 

Falusi Mariannak és édesanyjának nagyon jó a kapcsolataForrás: YouTube/ TulipánTündér Produkció

Az énekesnő azt is elmesélte, hogy édesanyja 2012-ben rákos lett, le kellett vennie a bal mellét, a kemoterápia alatt legyengült, kihullott a haja, a térdét is műteni kellett, a Balatonon pedig medencecsonttörést szenvedett. "Jött-ment, fotózkodott, méltósággal viselte a helyzetet, igyekezett ugyanúgy élni az életét, ahogy előtte: mosolygósan, boldogan, színtiszta pozitív szemlélettel" - mondta Falusi Mariann a lapnak. 

Irénke nénit már gyógyultnak nyilvánították az orvosok. Az énekesnő hiszi: édesanyja hozzáállása is segített abban, hogy legyőzze a rákot.