Mellkisebbítő műtéten esett át a plus size modell, Ashley Alexiss

Forrás: Insatgram/Ashley Alexiss -
mellkisebbítés műtét Ashley Alexiss plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plus size modell védjegye a mellei voltak, ám Ashleynek olyan kellemetlenségeket okoztak a keblei, hogy úgy döntött, kisebbíteti őket.

Ugyan a férfiak imádták a 27 éves Ashley Alexiss melleit, neki nagy fájdalmat okozott a nem mindennapi mérete. Évek óta kínzó hátfájdalmak gyötörték, mégsem ezért döntött úgy, hogy kisebbíteti hatalmas kebleit, hanem azért, mert nem talált magának esküvői ruhát.

Mellkisebbítő műtéten esett át a plus size modell, Ashley Alexiss Forrás: Insatgram/Ashley Alexiss

A plus size modell ugyanis szeptemberben fog megházasodni, de egyik ruha sem volt rá jó, így nem gondolkozott tovább. Már korábban is fontolóra vette ugyanis a műtétet, ez azonban elegendő lökés volt neki ahhoz, hogy kés alá feküdjön.

Hét órás műtéten esett át Ashley,

amely során 1,8 kiló szövetet távolítottak el a kebleiből. Természetesen nem ért mindenki egyet a környezetében Ashley döntésével, de a lány örül, hogy vállalkozott az operációra.

Ashley Alexiss (@ashalexiss) által megosztott bejegyzés,

Ashley Alexiss (@ashalexiss) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.