Az Omega gitárosa, Molnár György szívritmuszavar miatt került kórházba, biciklizés közben lett rosszul. Sejtette, hogy ez lehet a baj, mert már nem először fordult elő.

A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas gitáros biciklizés közben hirtelen rosszul lett, és kórházba került. Molnár György „Elefánt" tudta, hogy mi lehet a baj, mert a szívritmusával már korábban is voltak problémák.

"Valami nagyon nem stimmel. Ezúttal is „megbikáztak", de még nem tudni, ez meddig lesz elég" - mondta a zenész, akin egy kardioverzió nevezetű defibrillátoros terápiát végeztek el félaltatásban. "Homályosan, de láttam, legalább nyolcan álltak az ágyam körül, és éreztem is, ahogy a mellkasomra réteszik azt a két hatalmas elektródát. Kétszáz joule-t engedtek belém, ami nem kevés. Néhány másodpercig nem is vert a szívem. Nem vagyok kétségbeesős típus. Tudom, a szív egy időzített bomba, de minden tőlem telhetőt meg akarok tenni, hogy egyenletesen ketyegjen. A szívritmusszabályozó beültetését is vállalom, de a szombati koncertet nem szeretném kihagyni" - mondta a Blikknek Elefánt. 

Molnár György és és családjaForrás:

"Ma már nem kell heteket kórházban tölteni egy pacemaker miatt. A ritmuszavarban a hirtelen gyengeség a legrosszabb. A bringát alig bírtam hazáig eltolni, amikor most félrekalimpált és a veríték is levert. Kellemetlen lenne, ha ez a színpadon történne, bár ott védve vagyok, mert a zene az életem" - mondta és hozzátette, két kisfiának, a 11 éves Álmosnak és 9 éves Zarándnak csak akkor mondja el, hogy megint kórházba került, amikor hazaér.