A csípőműtéten átesett Fülöp herceg már jól van: vezet is

Forrás: AFP/Ben Stansall -
műtét Fülöp herceg csípő vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülöp herceg egy hónappal ezelőtt vonult kórházba, a csípőjével operálták. Erzsébet királynő 96 éves férje azóta nem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt, de nemrég lencsevégre kapták. Már a volán mögé is visszaült.

A 96 éves Fülöp hercegért izgulhattak egy darabig a britek, hiszen egy hónappal ezelőtt kórházba vonult, hogy elvégezzék rajta az előre tervezett csípőműtétet. Azóta nem is nagyon lehetett látni a nyilvánosság előtt a herceget, az is kérdés volt, hogy egyáltalán részt tud-e venni unokája esküvőjén, de úgy tűnik, ezzel nem lesz baj.

Fülöp herceg a volán mögött Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Dan Kitwood

Fülöpöt ugyanis nemrég lencsevégre kapták, és úgy tűnik, remek formában van korához és ahhoz képest, hogy nemrég egy igen komoly beavatkozáson esett át. Már a volán mögé is visszaült a herceg. Ez remélhetőleg arra utal, hogy már kutya baja sincs – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.