Egy vlogger szerint 3 egyszerű kérdéssel elűzhető a fejfájás

Forrás: Shutterstock -
fejfájás fájdalom vlogger kérdés gyógymód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsának tűnhet a módszer, de a vlogger és a kommentelők is esküsznek rá. A rengeteg követővel rendelkező youtuber, Kamil szerint ugyanis a fejfájás elmulasztható akkor, ha 3 egyszerű kérdést teszünk fel magunknak. 

Már 54 ezer feliratkozója van Youtube-csatornáján Kamilnak, annak a férfinek, aki szerint a fejfájás megszüntethető 3 egyszerű kérdés segítségével.

A Mirror cikkezett a különös módszerről, amit a kommentelők sikeresnek ítéltek. A videóban, amelyet már több mint 3 millióan láttak, a vlogger azt állítja, hogy a következő kérdéseket kell magunkban ismételgetünk és megválaszolnunk:

  • Hol fáj a fejed?
  • Milyen alakja van a fájdalomnak?
  • Milyen színe van a fájdalomnak?

Állítólag néhányszori ismétlés után elmúlik, mindenesetre nem veszítünk vele semmi, ha kipróbáljuk.

Halálos veszélyt jelenthet a kutyád számára ez a súlyos betegség, és te is megfertőződhetszhttp://www.life.hu/drlife/20180512-halalos-veszelyt-jelenthet-a-kutyad-szamara-ez-a-sulyos-betegseg-es-te-is-megfertozodhetsz.htmlBarabás Évi felelős gazdiként készül a nyárra kutyájával, Hugóval. Május 10-én, a Szívférgesség Napján a kutyák egészségét veszélyeztető élősködők elleni védelem kapcsán Dr. Baji Balázs véleményét is kikérte. Bár rutinos kutyásként hallott már a kedvenceinkre halálos veszélyt jelentő szívférgességről, amelyet szúnyogok terjesztenek, a ma már állatorvosként is praktizáló olimpikontól is sok hasznos tanácsot kapott. Dr. LifeOrigoÉvekkel ezelőtti sztrókjáról beszélt Halász Gáborhttp://www.life.hu/drlife/20180512-evekkel-ezelotti-sztrokjarol-beszelt-halasz-gabor-a-baratok-kozt-egykori-hoffer-misije.htmlA Barátok közt egykori Hoffer Misije, Halász Gábor a vasárnap adásba kerülő Esti Frizbi felvételén elevenítette fel a másfél évvel ezelőtti sztrókját. A színész egy balatoni Charlie-koncert előtt lett rosszul... Dr. LifeOrigoVeleszületett látásproblémája van Keveházi Krisztinánakhttp://www.life.hu/drlife/20180512-veleszuletett-latasproblemaja-van-kevehazi-krisztina-tancosnonek.htmlVeleszületett, komoly látásproblémájáról beszélt Keveházi Krisztina, táncosnő, A Nagy Duett szepelője. Elmondta, ma már nem zavarja, hogy gyengébben látja a világot. Dr. Life--A csípőműtéten átesett Fülöp herceg már jól van: vezet ishttp://www.life.hu/drlife/20180511-a-csipomuteten-atesett-fulop-herceg-mar-jol-van-vezet-is.htmlFülöp herceg egy hónappal ezelőtt vonult kórházba, a csípőjével operálták. Erzsébet királynő 96 éves férje azóta nem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt, de nemrég lencsevégre kapták. Már a volán mögé is visszaült. Dr. Life--Az Omega gitárosa, Molnár György beszélt a szívleállásáról: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180511-az-omega-gitarosa-molnar-gyorgy-beszelt-a-szivleallasarol-video.htmlAz Omega gitárosának kórházba kellett vonulnia szívritmuszavar miatt, de szerencsére már sokkal jobban van. A Mokkában be is számolt arról, milyen beavatkozáson esett át. Dr. LifeOrigoBordáiból kivett porcokból növesztettek új fület a katonának: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180511-bordaibol-kivett-porcokbol-novesztettek-uj-fulet-a-katonanak-foto.htmlBalesetben szakadt le egy amerikai katona füle. Az orvosok a bordáinak porcaiból növesztettek számára új hallószervet, ami az alkarján lévő bőr alatt növekedett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.