Mellplasztikára készül Molnár Anikó: a mindennapokban nagyon zavarják méretes keblei, ezért hamarosan kisebbítő műtétre vállalkozik.

Mint arról a Life.hu is beszámolt, Molnár Anikó egy boldogtalan párkapcsolat miatt hízott 105 kilósra. Szakítása után azonban új életet kezdett és alaposan lefogyott. Korábban azt nyilatkozta, hogy egy fenékplasztikát is bevállalna, most pedig elárulta, hogy nagyon zavarják a mindennapokban a nagy mellei, ezért úgy tervezi, hamarosan kés alá fekszik.

Megérett bennem az elhatározás, hogy lefogyjak. Így nincs mese, diétázni és mozogni kell. Újra jó csajnak akarom érezni magam! Ehhez idővel az is kell majd, hogy kés alá feküdjek. Kisebb melleket szeretnék, már beszéltem is egy plasztikai sebésszel, aki szerint ennek semmi akadálya. Az implantátum marad, hiszen anélkül túlságosan megereszkednének a kebleim. Jelenleg 100F-es melltartót hordok, ezt még kimondani is sokkoló" - árulta el Molnár Anikó a hot! magazinnak.Mint mondja, hiába fogyott le, egyelőre nem elégedett önmagával. Szerencsére újra vannak céljai, szeretne tovább fogyni és bízik benne, hogy hamarosan újra rátalál a boldogság.

Szeretném megélni a nőiességemet, de egyelőre nem megy. Vállalom magam, mert ez vagyok én, de ettől még nem szívesen nézek a tükörbe, mert rondának látom magam. Ez az elmúlt öt év annyira mély nyomot hagyott bennem, hogy torzult az önképem. Sokkal előbb észhez kellett volna térnem, túl sokáig hagytam, hogy bántsanak. A vége felé már élni sem volt kedvem, elvesztettem önmagam. De minél több idő telik el a szakítás óta, annál jobban vagyok. Ismét vannak előttem célok, álmok. És keresem a megoldást, miként tudnék további 15 kilótól megszabadulni. Inzulinrezisztenciával küzdök, ami megnehezíti a dolgomat."