Az új őrület a szemékszer, videón a beültetés: videó (18+)

műtét szemékszer ékszer szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széles körben hódítanak a kozmetikai beavatkozások, ám még mindig vannak olyan eljárások, amelyek meghökkenthetik az embereket. Ilyen például az új őrület: a szemékszer. 

Emil Chynn szakorvos videóra vette, ahogyan beültet egy szemékszert, amely még igen szűk körben számít csupán népszerű kozmetikai beavatkozásnak. Az orvos szerint a művelet teljesen fájdalommentes, néhány nap alatt begyógyul, az 1 milliméter vékonyra csiszolt, orvosi platinából készült mintát pedig nem érzékeli viselője.

Már a szemünkbe is tehetünk ékszert Forrás: Thinkstock

A szemékszert egyébként Hollandiában fejlesztették ki 10 évvel ezelőtt és semmilyen allergiás reakciót nem tapasztaltak a pácienseknél.

A műtétről készült videót ide kattintva nézheted meg.

Ezért ne viselj szakadt farmert: rémisztő fotókhttp://www.life.hu/drlife/20180518-ezert-ne-viselj-szakadt-farmert-remiszto-fotok.htmlBár nagyon trendi, káros hatása is lehet a szakadt farmer viselésének. Tanulj a következő lányok hibájából! Dr. LifeThinkstockFülzsírtól süketült meg egy nő, eltávolították a lerakódást: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180518-fulzsirtol-suketult-meg-egy-no-eltavolitottak-a-lerakodast-video-18.htmlElképesztő mennyiségű fülzsírtól szabadítottak meg egy nőt. Olyannira lerakódott a fülében, hogy megsüketült. Az orvos videóra vette a műveletet. Dr. Life--Halász Gábor csak a stroke-ja után lett jóban az édesanyjávalhttp://www.life.hu/drlife/20180517-halasz-gabor-csak-a-stroke-ja-utan-lett-joban-az-edesanyjaval.htmlHalász Gábor, a Barátok közt egykori sztárja majdnem két éve kapott agyvérzést, ami egy váratlan pozitív fordulatot is hozott az életében: jóban lett édesanyjával. Dr. LifeOrigoMellkisebbítő műtétre készül Molnár Anikóhttp://www.life.hu/drlife/20180517-mellkisebbito-mutetre-keszul-molnar-aniko-fogyas.htmlMellplasztikára készül Molnár Anikó: a mindennapokban nagyon zavarják méretes keblei, ezért hamarosan kisebbítő műtétre vállalkozik. Dr. LifeOrigoBoros Lajos szívműtétjét újra elhalasztottákhttp://www.life.hu/drlife/20180517-boros-lajos-szivmutetjet-ujra-elhalasztottak-leletek.htmlAz eredeti tervek szerint májusban műtötték volna Boros Lajos szívét, ám az operációt újra el kell halasztani. Dr. LifeOrigoKállay Saunders András beteg lett, nincs jó állapotbanhttp://www.life.hu/drlife/20180516-kallay-saunders-andras-beteg-lett-nincs-jo-allapotban.htmlA patikába vezetett az útja Kállay-Saunders Andrásnak, úgy tűnik, beteg lett. Közösségi oldalán osztotta meg a hírt rajongóival. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.