Fresh Andi örökletes szívbetegségben szenved

Forrás: Instagram/freshandi -
szívbetegség orvos Fresh Andi Kontroll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Andi eddig nem beszélt betegségéről, de most elárulta, hogy örökletes szívproblémái vannak, melyek miatt folyamatos kontrollra szorul.

Fresh Andi most először beszélt arról, hogy egészségügy problémával küzd. Az előadó bevallotta, hogy örökletes szívbetegsége van, ami miatt folyamatosan kontrollra kell járnia, és mindenkinek azt tanácsolja, rendszeresen vizsgáltassák ki magukat.

Fresh Andi szívbeteg Forrás: Instagram/freshandi

Nekem évente kell kontrollra járnom, de amikor stresszesebb az életem vagy nem érzem jól magam, mindig elmegyek orvoshoz.

Ripostnak

Daganatos betegséggel küzdenek Lajcsi áramlopási ügyének vádlottjaihttp://www.life.hu/drlife/20180525-daganatos-betegseggel-kuzdenek-lajcsi-aramlopasi-ugyenek-vadlottai-rak.htmlDaganatos megbetegedéssel küzdenek ketten is a Lajcsi-per vádlottjai közül. Az érintettek nem is jelentek meg az első tárgyalási napon. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoKirály Linda túlsúlyáról vallott: lelki okai is vannakhttp://www.life.hu/drlife/20180524-kiraly-linda-tulsulyarol-vallott-lelki-okai-is-vannak.htmlKirály Lindát 53 kilós filigrán lányként ismerte meg az ország, azóta azonban felszedett néhány kilót magára. Erről mesélt őszintén. Dr. LifeOrigoÁrpa Attilát durva baleset érte: fotó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180524-arpa-attilat-durva-baleset-erte-foto.htmlSokkoló fotót osztott meg a közösségi oldalán Árpa Attila: munka közben baleset érte, egy kis darabot levágott az ujjából. Dr. Life--Gyógyíthatatlan gerincbetegségéről vallott Schobert Norbihttp://www.life.hu/drlife/20180524-gyogyithatatlan-gerincbetegsegerol-vallott-schobert-norbi-visszavonulas.htmlSchobert Norbi gyógyíthatatlan gerincbetegségéről vallott: évek óta fájdalmai vannak és minden egyes nap gyógyszert kell szednie. Dr. LifeOrigoSzékhelyi József betegségéről beszélt: még nem győzte le a rákothttp://www.life.hu/drlife/20180523-szekhelyi-jozsef-betegsegerol-beszelt-meg-nem-gyozte-le-a-rakot.htmlSzékhelyi Józsefnél nemrégiben tüdőrákot diagnosztizáltak, és most újabb CT-vizsglatot végeztek nála. Őszintén beszélt arról, hol tart a kezelés és arról, hogy mi vár még rá. Dr. LifeOrigoTabutéma: a 40 év feletti férfiak egészségügyi problémáihttp://www.life.hu/drlife/20180508-a-negyven-evees-kor-feletti-ferfiak-egeszsegugyi-problemai.htmlKár tagadni: ahogyan a nők, úgy a férfiak is nehézen néznek szembe az idő múlásával. De amíg az erősebbik nem számára egy-egy szarkaláb vagy deresre forduló halánték jól jöhet a csábításban, addig a háttérben megbúvó egészségügyi problémák könnyen megkeseríthetik a 40 feletti férfiak életét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.