Miló Viki Joshi Bharatnak vallott arról, hogy 2009-ben bőrrákot diagnosztizáltak nála.

Miló Vikinél 3 alkalommal diagnosztizáltak rosszindulatú daganatot és hétszer végeztek el rajta beavatkozást. A csinos sportolónő most Joshi Bharatnak vallott arról, mit érzett akkor, amikor legelőször közölték vele a súlyos diagnózist.

Ez a rosszindulatú daganatok egy fajtája. Szerencse, hogy basalioma, ugyanis ez csak egy százalékban okoz áttétet. Ha ez melanoma, akkor lehet, hogy már nem is élnék... Egy piros folt volt a mellkasomon, de leginkább egy szúnyogcsípésre hasonlított. Elmentem bőrgyógyászhoz, aki ekcémát diagnosztizált, adott krémet, hogy kenegessem. Másfél évig kenegettem... Amikor mentem vissza a plasztikai sebészemhez egy kontroll vizsgálatra, ő vette észre és kérdezte, hogy mióta van ez. Azonnal hívott egy bőrgyógyászt, aki közölte, hogy szerinte ez sajnos basalioma" – árulta el.

Miló Viki elmesélte azt is, teljesen megdöbbent a diagnózis hallatán, hirtelen nem is tudta, mihez kezdjen.

Amikor közölték, hogy basalioma, kimentem a kocsiba, sírtam... Nem tudtam, mit csináljak. Édesapámat hívtam először. Ha baj van, valamiért mindig őt hívom elsőként. Apa próbált nyugtatni. Mindenkit végighívogatott és egész éjszaka közösen az internet előtt ültünk és olvasgattuk, hogy mi ez, mit lehet tenni..." – mesélte könnyeivel küszködve Viki, aki hozzátette, 2009 óta nem jár strandra és amikor napon tartózkodik, mindig bekeni magát 50 faktoros naptejjel és ha teheti, inkább hosszabb ruhákat hord.