Több műtéten is átesett a 44 éves Allegra Cole, de nem volt elégedett azzal a mérettel, amit az orvosok behelyeztek, így saját magának kezdte el tölteni a melleit. Ahogy növelte a méretet, úgy deformálódtak el a keblei. Most szeretné, ha az orvosok rend behoznák, de nem akar kisebbítést.

Átlagos mellmérettel rendelkezett Allegra Cole, de nem volt elégedett. 33 évesen esett át az első mellműtétjén, akkor 800 köbcentis implantátumot kapott, ám úgy érzete, hogy még mindig nem elég nagyok a keblei. Pénz híján, egy olyan oldalon keresett forrást, ahol a férfiak anyagilag támogatják azokat a nőket, akik mellműtétet szeretnének. „Képeket vagy bizonyos dolgokat kérnek a pénzért cserébe" – idézi a nőt a Daily Mail, aki a második műtétje során 1700 köbcentis melleket kapott.

Eldeformálódtak Allegra Cole saját maga nagyobbította melleiForrás: Youtube/ E! Entertainment

Hiába érezte már akkor is úgy, mintha elefántok ülnének a mellkasán, a méret számára még így sem volt kielégítő. Talált egy olyan orvost, aki szövetbővítőket helyezett el a mellében, így magának tudta tölteni kebleit sóoldattal, csakhogy az eredmény nem az lett, amit szeretett volna. Ugyan a méret már megfelelő - 9 kilósak a keblei -, de eldeformálódtak. Ezért jelentkezett egy Botched című tévéműsorba, ahol az elrontott műtéteket hozzák helyre. Azt szeretné, ha az orvosok kijavítanák a deformitást úgy, hogy közben a méretei nem változnak.