Rubint Réka 10 évvel ezelőtti kálváriájáról Norbi beszélt az ATV-ben. Elárulta, egy tüdőgyulladás miatt vizsgálták ki Rékát, amikor foltot találtak a tüdején.

Schobert Norbi az ATV vendégeként beszélt a táplálkozásról és a betegségekről, így került szóba Rubint Réka 10 évvel ezelőtti problémája. Légmellet kapott, majd tüdőgyulladás miatt vizsgálták ki, amikor foltot találtak a tüdején. 

Réka 10 évvel ezelőtt betegedett megForrás: Instagram/Rubint Réka

"Egyszer Rékának nagyon régen, 10 éve volt egy atípusos tüdőgyulladása, elkapott egy fertőzést. Nem vettük észre, kapott egy légmellet, majdnem meghalt, és bekerült az egészségügybe. Én ott sírtam, és mentettem Réka életét. (...) Jövünk haza, kapunk egy röntgenleletet, és az van ráírva, hogy sajnos találtunk a tüdőn egy fehér foltot. Ez daganatgyanú. Onnantól kezdve éjszakákon át sírtam, és telefonáltam, hogy hogy tudom ezt azonnal kivizsgáltatni" – mondta Norbi, aki addig kutakodott, míg rá nem talált a PET-CT vizsgálatra, és el nem vitte Rékát. Szerencsére kiderült, hogy nincs semmi probléma, a fehér folt csak a röntgen hibája volt.