Kern András nehezen éli meg az öregedést, depressziójáról beszélt

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
depresszió gyomorvérzés alkohol Kern András dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kern András már nem dohányzik, az alkoholról is lemondott a gyomorvérzés miatt. Nehezen éli meg az öregedést, őszintén beszélt depressziójáról.

"Kicsit rosszkedvűbb lettem. Bár a rosszkedvre való hajlam az egész életemet végigkísérte. Anyámtól örököltem a depressziómat. Egyik évben jó kedvem van, a másikban már kevésbé. A hetventől most kissé depressziós lettem, de remélem, a hetvenegytől majd örömtáncot járok" - mondta Kern Adnrás. A Star magazinnak adott interjúját a Blikk szemlézte.

A Jászai Mari-díjas színésznek a gyomorvézés következtében le kellett mondani az alkoholról, a dohányzásról és a kávéról is. Naponta már csak egy feketét iszik, pedig korábban 4-5 is elfogyott. Antidepresszánst szed, mint mondta: nem sokat ér.

Kern Anrás reméli, hogy a 71. születésnapján már boldogabb lesz Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Azt mondták az orvosok, ha nem teszem le sürgősen az italt, a cigit és a kávét, meghalok. Bevérzett a gyomrom, megijedtem. Elhittem, amit mondtak. Szörnyű volt! Alul-felül fekete, alvadt vér jött ki belőlem, azonnal kórházba szállítottak. Tanakodtak egy kicsit, hogy vajon meghalok-e, vagy sem, végül egy hét múlva kiengedtek. Életben maradtam, most hetvenéves vagyok, élek és virulok! De maradjunk inkább annyiban, hogy élek" - mondta Kern.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.