Demjén Ferenc nagyon ráijesztett a rajongókra, ugyanis közzétett egy fotót, amelyen botra támaszkodik. A követői egyből azt hitték, visszatért régi lábproblémája, most a zenész tiszta vizet öntött a pohárba.

Demjén Rózsi nagyon megijesztette a rajongókat, ugyanis Facebook-oldalára egy olyan fotót posztolt, melyen egy botra támaszkodik. Mindenki megrémült, hiszen korábban a zenésznek volt a lábával problémája: évekkel ezelőtt egy sebfertőzés miatt műteni kellett. Demjén Ferenc azonban megnyugtatta a rajongókat.

Demjén Ferenc megnyugtatta rajongóitFotó: Hirling Bálint - Origo

"Semmi bajom, amit a fotón látnak, az egy kirándulóbot, és túrázóktól kaptam. A környékünkön sok a turista, megajándékoztak vele" - árulta el a Borsnak. Hozzétette, a cukrbetegségével is remekül együtt tud élni, ugyan korábban emiatt amputálták egyik lábujját. "Teljesen jók az értékeim, sőt jobbak, mint valaha. Az orvos azt mondja, most épp alacsony a vércukorszintem. 2-es típusú diabéteszem van, ami jól kezelhető. Azt eszem, amit csak akarok. Egyedül az édességgel kell vigyáznom, egyébként bármit ehetek" - mndta a művész.