Elgázolták R. Kárpáti Pétert, lánya elől is titkolta

hepatitis C vér R. Kárpáti Rebeka baleset R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudott arról R. Kárpáti Rebeka, hogy édesapját még 1992 előtt baleset érte, amikor vért is kellett kapnia. Ezt egy kampányvideó forgatásán tudta meg, ahol a hepatitis C vírusra és annak terjedésére hívták fel a figyelmet. 

Nem ellenőrizték a vérkészítményeket 1992 előtt, így könnyen kaphatott bárki olyan vért, mely hepatitis C vírussal lehetett fertőzött, a májgyulladás pedig évtizedekig lappanghat a szervezetben. Erre felhívva a figyelmet forgattak kampányfilmet, melyben többek között R. Kárpáti Rebeka és édesapja, R. Kárpáti Péter is szerepelt.

R. Kárpáti Rebeka ott tudta meg, hogy édesapjának korábban balesete volt, így ő is kapott vért. A tesztet rajta is elvégezték, amely szerencsére negatív lett.

"Szinte mindent megbeszélünk egymással, ezért sokkolt ez a történet" - mondta a Ripostnak R. Kárpáti Rebeka, akinek nagyon jó a kapcsolata édesapjával.

Csomót találtak Szíj Melinda torkában: meg kellett operálnihttp://www.life.hu/drlife/20180628-csomot-talaltak-szij-melinda-torkaban-meg-kellett-operalni.htmlSzíj Melinda nagyon tartott az operációtól, de végül beleegyezett. Egy csomót találtak a torkában, és úgy feküdt kés alá, hogy nem tudhatta, fog-e még tudni énekelni. Dr. LifeOrigoA rákos Emily Hayward bejelentette saját halálhírét Insatgram-oldalánhttp://www.life.hu/drlife/20180628-a-rakos-emily-hayward-bejelentette-sajat-halalhiret-insatgramoldalan.htmlEmily Hayward nyolc éven át folytatott ádáz küzdelmet a rák ellen, de feladta a harcot. Halálának hírét saját Instgram-oldalán jelentette be. „Szeretteim körében békésen itt hagytam mindenkit" – írta a mosolygós fotója mellé.Dr. LifeOrigo30 éve megküzdött a rákkal, most felkereste akkori ápolóját a brit nőhttp://www.life.hu/drlife/20180627-30-eve-megkuzdott-a-rakkal-most-felkereste-akkori-apolojat-a-brit-no.htmlEgy ráktúlélő lány 30 év után megkereste egykori ápolóját, akire a mai napig jó szívvel emlékszik vissza. Dr. LifeOrigoHarsányi Gábornak majdnem halálát okozta egyik orvos barátjahttp://www.life.hu/drlife/20180627-harsanyi-gabornak-majdnem-halalat-okozta-egyik-orvos-baratja.htmlElfeküdte a nyakát Harsányi Gábor, így megkérte egyik orvos barátját, hogy segítsen neki. A doktor injekciót adott, ami majdnem az életébe került. Dr. Life--Összeszedtük a legviccesebb és legfájdalmasabb napégésekethttp://www.life.hu/drlife/20180627-osszeszedtuk-a-leviccesebb-es-legfajdalmasabb-napegeseket.htmlKevesen akadnak, akik ne ismernék, milyen fájdalommal jár a napégés. Most olyan fotókat szedtünk össze, melyek a leégés extrém fokozatait mutatják be. Amikor megnézzük őket, sajnálatot érzünk, ugyanakkor a szánk is mosolyra húzódik. Dr. LifeOrigoSzűcs Adriána mellrákkal küzdő fotómodell bejutott a Miss Balaton középdöntőjébehttp://www.life.hu/drlife/20180627-szucs-adriana-mellrakkal-kuzdo-fotomodell-bejutott-a-miss-balaton-kozepdontojebe.htmlSzűcs Adriána fotómodell még csak 26 éves, de mellrákkal küzd. A gyönyörű lány jelenleg is kemoterápiás kezelés alatt áll, bejutott a Miss Balaton középdöntőjébe. Szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a betegsége nem korfüggő. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.