George Clooney Szardínia szigetén szenvedett motorbalesetet

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter -
motorbaleset Szardínia George Clooney sérülés baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Motorozni indult Szardínia szigetén George Clooney, de rossz vége lett, autóval ütközött. A színészt kórházba szállították. 

A Costa Coralina strandhoz közel, Szardínia szigetén motorozott George Clooney, amikor autóval ütközött.

A színészt sajtóértesülések szerint a II. János Pál pápa kórházba szállították, állapotáról nem sokat tudni, de azt mondják, szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A Mirror cikke szerint George és Amal Clooney, valamint ikreik egy nappal a királyi esküvő után repültek Szardíniára pihenni, azóta is ott vannak.

Így él most a Down-szindrómás pár, akik 23 évvel ezelőtt házasodtak összehttp://www.life.hu/drlife/20180710-alzheimerkorral-kuzd-a-23-eve-hazas-downszindromas-par-ferfi-tagja.htmlHuszonhárom évvel ezelőtt házasodott össze a Down-szindrómás pár, Maryanne Pilling és Tommy Pilling. A férfi 13 évvel idősebb a lánynál, most Alzheimer-kórral diagnosztizálták. Maryanne-nek édesanyja magyarázta el, milyen változás elé néz férje. Dr. LifeOrigoVoksán Virág többször felkel éjszaka, mióta várandós: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180706-voksan-virag-tobbszor-felkel-ejszaka-miota-varandos.htmlNem tartozik a mélyalvók csoportjába Voksán Virág, ám mióta várandós, még többször felkel éjszaka... Dr. LifeOrigoMegműtötték az Agymenők sztárját, Kaley Cuocóthttp://www.life.hu/drlife/20180706-megmutottek-az-agymenok-sztarjat-kaley-cuocot.htmlKórházban kötött ki a nászútjára készülő Kaley Cuoco. A szép színésznőnek vállműtétje volt. Dr. Life--Rákot diagnosztizáltak Elvis Costellonál, lemondta a koncertjeithttp://www.life.hu/drlife/20180706-rakot-diagnosztizaltak-elvis-costellonal-lemondta-a-koncertjeit.htmlHat koncertet kellett lemondania Elvis Costellonak európai turnéjából, ugyanis meg kell műteni. A zenészt rákkal diagnosztizálták, szervezetének pedig szüksége van a pihenésre a kezelés után. Dr. Life--Durva betegségek leselkednek a forrónadrágot viselőkrehttp://www.life.hu/drlife/20180706-durva-betegsegek-leselkednek-a-forronadragot-viselokre-otvar.htmlSzakember elárulta, komoly egészségi kockázata van a túl rövid ruhadarabok viselésének. Dr. Life--Rózsa György keze megsérült, műteni kelletthttp://www.life.hu/drlife/20180706-rozsa-gyorgy-keze-megserult-muteni-kellett.htmlBekötözött kézzel látták Rózsa Györgyöt, mint kiderült, A Nagy Duett próbája közben sérült meg, kezét meg kellett műteni. Úgy tűnik, teljesen felgyógyul majd. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.