A Király családban nincsen fontosabb annál, hogy összetartsanak. Mindegy, mi történik, ők mindig egymásra támaszkodnak, ahogy történt ez Király Gabi rákos megbetegedése idején, majd aztán Ben küzdelme során. 

Király Linda családjában mindig egymásból merítenek erőt mindegy, hogy miről van szó! Édesanyjuk betegségekor is nagyon összetartottak, ám akkor azt hitték, még egy ilyen nem lesz a családban. Sajnos évekkel később Ben is megküzdött a rákos megbetegedéssel.

Király Gabi és Király Ben is megküzdött a rákkalForrás: Youtube/Családvarázs

Azt kell megtanulni egy rákos betegnek, hogy egy kicsit önzőbb legyen. Évek óta úgy éreztem, hogy nekem valamiért haza kell jönnöm, de mindig félre lett rakva. És jött a betegség. Azt mondtam, ez egy figyelmeztetés az élettől, hogy most már nem halogatunk" – osztotta meg a Király gyerekek édesanyja. A műtét után a család összefogott, és a gyerekek tinikoruk ellenére zokszó nélkül csomagoltak össze, és kezdtek egy új országban teljesen új életet. Évekkel később Ben került ugyanebbe a helyzetbe. „Nekem apám meghalt, épp Amerikában voltunk, a kinti házban intézkedtünk, és akkor jött a telefon Hollandiából" – mondta Király Gabi. Addig a pillanatig, nem is tudtak semmit az egészről, és hirtelen nem is tudott az egész család utazni, Viktor volt az, aki gyorsan a testvére mellett termett. „Mi csak a műtét másnapjára értünk oda. Ugyanezt tudtam neki mondani. Ő meg akar felelni másoknak, mindig kedves, mindig aranyos, mindenki szereti. Én azt mondtam neki, hogy muszáj ilyenkor egy picit önzőbbnek lenni és átgondolni, hogy mi az, ami hiányzik neked, ami miatt nem érzed jól magad" - mondta a Családbarátnak Király Gabi.