Majka csúnyán megbetegedett: hányt is

Forrás: Facebook / Majka -
hányás betegség Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka egész héten küzdött a rosszulléttel, de hétvégére teljesen lerobbant. 

„Az egész hetem, úgy ahogy van, egy ámokfutás. (...) Kedd óta nem tudok kijönni ebből, folyamatos a rosszullét és volt mellette 3 koncert" – kezdte Majka a videóját, amiből kiderül, hogy a hét vége felé sem javult sokat az állapota. „Okádás, meg ilyen borzasztó rosszullét" – ez jellemezte a hétvégéjét. Azért kapott jó híreket is, ugyanis a Budapest Parkos koncertjükre Curtisszel rekordidő alatt sikerült eladni minden jegyet: mindössze 44 nap kellett a teltházhoz.

A vízre allergiás egy budapesti lány, így reagál a bőrehttp://www.life.hu/drlife/20180731-a-vizre-allergias-egy-budapesti-lany-igy-reagal-a-bore.htmlA Budapesten élő Valentina Bones különös betegséggel küzd, gyógymód egyelőre nincs rá. Allergiás a vízre, de nemcsak a csapvízre, hanem az izzadtságtól és a könnyektől is kiütések lepik el bőrét. Dr. Life--Molnár Anikónak gerincsérve van, komoly műtét várhat ráhttp://www.life.hu/drlife/20180731-molnar-anikonak-gerincserve-van-komoly-mutet-varhat-ra.htmlKomoly fájdalmai vannak Molnár Anikónak, gerincsérve van, hamarosan kiderül, hogy megoperálják-e. De további részleteket is elárult magánéletéről. Dr. LifeOrigoA kínos betegségekre is van megoldás: ezt tedd aranyér, hasmenés vagy herpesz ellenhttp://www.life.hu/drlife/20180731-ezt-tedd-aranyer-hasmenes-vagy-herpesz-ellen.htmlA herpesz, az aranyér, vagy éppen a hasmenés olyan kínos betegségek, melyekkel nem szívesen megyünk még orvoshoz sem, pedig nincs bennük semmi szégyellnivaló. De ha már orvoshoz nem akarunk menni, akkor sem szabad figyelmen kívül hagyni a problémát. Íme, néhány alternatív gyógymód. Dr. LifeThinkstockEnnyi alvás szükséges az életkor szerinthttp://www.life.hu/drlife/20180731-ennyi-alvas-szukseges-az-eletkor-szerint.htmlAz alvás rendkívül fontos a szervezet egészséges működéséhez, de nem mindenkinek ugyanannyi kell belőle. Kiderült, hogy életkor szerint pontosan mennyi alvás is szükséges. Íme, az eredmény. Dr. LifeThinkstockEltalálta a pornósztár, Mia Khalifa műmellét egy jégkorong: szétfolyt az implantátumhttp://www.life.hu/drlife/20180730-eltalalta-a-pornosztar-mia-khalifa-mumellet-egy-jegkorong-szetfolyt-az-implantatum.htmlMia Khalifa mellét komoly baleset érte: szétrobbant. Kés alá kell feküdnie, hogy helyrehozassa. Dr. LifeOrigoEz az oka, ha pisilés közben kiráz a hideghttp://www.life.hu/drlife/20180730-ez-az-oka-ha-pisiles-kozben-kiraz-a-hideg.htmlSokakat kiráz a hideg, amikor pisilnek, ám a legtöbben nem törődnek az okokkal. Félreértés ne essék: aggodalomra semmi ok, de azért jó tudni, hogy miért történik ez. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.