Komoly fájdalmai vannak Molnár Anikónak, gerincsérve van, hamarosan kiderül, hogy megoperálják-e. De további részleteket is elárult magánéletéről. 

"Már tudom, hogy a fizikai problémáim mind lelki eredetűek, mert sok mindent a szőnyeg alá söprök, nem foglalkozom a nehézségekkel" - mondta a BlikknekMolnár Anikó, aki nemrégiben vesztette el édesapját. Bár barátai és édesanyja is támogatják, rendkívül nehéz időszakot él meg. 

Tavaly vesemedence-gyulladást kapott, idén pedig megsérült a gerince. Fájt a bal lába, nem tudott ráállni, tudta, hogy nagy a baj. 

Molnár Anikóra műtét várhatForrás: FEM3

"Pokoli fájdalmaim voltak, és sajnos még vannak is. Nincs az a gyógyszer, ami kicsit is enyhítené ezt az érzést, hetek óta aludni sem tudok. Megállapították a kórházban, hogy gerincsérvem és porckorong-összenyomódásom van, egy hét múlva derül ki, hogy operálnak-e vagy sem. Nagyon félek a műtéttől, hiszen ez egy komoly beavatkozás, ráadásul 2-3 hónap a gyógyulási idő, ameddig kiesnék a munkából, és ágyhoz lennék kötve. Ezért most fizikoterápiára és gyógytornára járok, hátha elkerülhetem, hogy kés alá kelljen feküdnöm" - mesélte Molnár Anikó. Azt is elárulta, nincs olyan társa, akivel teljes lenne az élete. 

"Azért is van az, hogy minden nagyobb betegség a nyaralások során jön elő, mert érzem, hogy nem a barátaimmal kellene utaznom, hanem egy férfival, akit szeretek, akivel kézen fogva tudok sétálni"  - fogalmazott az egykori Nagy Ő, aki most a lelkét szeretné rendbe tenni.