Molnár Anikónak gerincsérve van, komoly műtét várhat rá

operáció műtét orvos gerincsérv Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly fájdalmai vannak Molnár Anikónak, gerincsérve van, hamarosan kiderül, hogy megoperálják-e. De további részleteket is elárult magánéletéről. 

"Már tudom, hogy a fizikai problémáim mind lelki eredetűek, mert sok mindent a szőnyeg alá söprök, nem foglalkozom a nehézségekkel" - mondta a BlikknekMolnár Anikó, aki nemrégiben vesztette el édesapját. Bár barátai és édesanyja is támogatják, rendkívül nehéz időszakot él meg.

Tavaly vesemedence-gyulladást kapott, idén pedig megsérült a gerince. Fájt a bal lába, nem tudott ráállni, tudta, hogy nagy a baj.

Molnár Anikóra műtét várhat Forrás: FEM3

"Pokoli fájdalmaim voltak, és sajnos még vannak is. Nincs az a gyógyszer, ami kicsit is enyhítené ezt az érzést, hetek óta aludni sem tudok. Megállapították a kórházban, hogy gerincsérvem és porckorong-összenyomódásom van, egy hét múlva derül ki, hogy operálnak-e vagy sem. Nagyon félek a műtéttől, hiszen ez egy komoly beavatkozás, ráadásul 2-3 hónap a gyógyulási idő, ameddig kiesnék a munkából, és ágyhoz lennék kötve. Ezért most fizikoterápiára és gyógytornára járok, hátha elkerülhetem, hogy kés alá kelljen feküdnöm" - mesélte Molnár Anikó. Azt is elárulta, nincs olyan társa, akivel teljes lenne az élete.

"Azért is van az, hogy minden nagyobb betegség a nyaralások során jön elő, mert érzem, hogy nem a barátaimmal kellene utaznom, hanem egy férfival, akit szeretek, akivel kézen fogva tudok sétálni" - fogalmazott az egykori Nagy Ő, aki most a lelkét szeretné rendbe tenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.