Torgyánné Cseh Mária szívét meg kellett műteni

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
operáció műtét Torgyán József szívműtét Torgyánné Cseh Mária szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél éve hunyt el Torgyán József, özvegye Torgyánné Cseh Mária gondozza férje hagyatékát, szervezi a földművesek napját Vasadon. Ám nemrégiben nem volt jól, életmentő műtéten esett át.

Torgyán József özvegye, Torgyánné Cseh Mária volt a Mokka vendége. Gondozza férje, hagyatékát, jelenleg a földművesek napját szervezi, mely szeptember 11-én lesz, Vasadon. Mint mondta: férjét rendszeresen meghívták a település falunapjára.

Ám az is kiderült, hogy nemrégiben súlyos műtéten esett át az asszony. "Az utóbbi időben nem voltam túl jól. Volt egy életmentő műtétem, majdnem elzáródott az egyik szívér" - mondta a műsorban az özvegy. Rosszak voltak a leletei, szerencsére hamar észrevették a problémát. Tizenkét perces műtéten esett át, a szívkoszorúérbe egy acélhálót ültettek, hogy kitámassza az eret. "Most minden rendben van, hálistennek" - mosolygott Torgyánné Cseh Mária, aki a mai napig őrzi azt a feldíszített fenyőfát, amit férjével díszítettek.

A vízre allergiás egy budapesti lány, így reagál a bőrehttp://www.life.hu/drlife/20180731-a-vizre-allergias-egy-budapesti-lany-igy-reagal-a-bore.htmlA Budapesten élő Valentina Bones különös betegséggel küzd, gyógymód egyelőre nincs rá. Allergiás a vízre, de nemcsak a csapvízre, hanem az izzadtságtól és a könnyektől is kiütések lepik el bőrét. Dr. Life--Demi Lovato még mindig nincs jól, miután túladatolta magáthttp://www.life.hu/drlife/20180731-demi-lovato-meg-mindig-nincs-jol-miutan-tuladatolta-magat.htmlEgyelőre nem tudni, hogy milyen szerrel adagolta magát túl Demi Lovato otthonában, ám állapotáról már érkeztek hírek. Az énekesnő még mindig nincs jól, komplikációk léptek fel. Dr. Life--Molnár Anikónak gerincsérve van, komoly műtét várhat ráhttp://www.life.hu/drlife/20180731-molnar-anikonak-gerincserve-van-komoly-mutet-varhat-ra.htmlKomoly fájdalmai vannak Molnár Anikónak, gerincsérve van, hamarosan kiderül, hogy megoperálják-e. De további részleteket is elárult magánéletéről. Dr. LifeOrigoMajka csúnyán megbetegedett: hányt ishttp://www.life.hu/drlife/20180731-majka-csunyan-megbetegedett-hanyt-is.htmlMajka egész héten küzdött a rosszulléttel, de hétvégére teljesen lerobbant. Dr. LifeOrigoA kínos betegségekre is van megoldás: ezt tedd aranyér, hasmenés vagy herpesz ellenhttp://www.life.hu/drlife/20180731-ezt-tedd-aranyer-hasmenes-vagy-herpesz-ellen.htmlA herpesz, az aranyér, vagy éppen a hasmenés olyan kínos betegségek, melyekkel nem szívesen megyünk még orvoshoz sem, pedig nincs bennük semmi szégyellnivaló. De ha már orvoshoz nem akarunk menni, akkor sem szabad figyelmen kívül hagyni a problémát. Íme, néhány alternatív gyógymód. Dr. LifeThinkstockEnnyi alvás szükséges az életkor szerinthttp://www.life.hu/drlife/20180731-ennyi-alvas-szukseges-az-eletkor-szerint.htmlAz alvás rendkívül fontos a szervezet egészséges működéséhez, de nem mindenkinek ugyanannyi kell belőle. Kiderült, hogy életkor szerint pontosan mennyi alvás is szükséges. Íme, az eredmény. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.