Andor Évát egyetlen betegség sem döntheti le a lábáról, de nemrég nagyon megrémült egy diagnózistól: attól félt, emiatt nem lehet majd gyermeke. 

Andor Éva akkor sem pihen, ha megbetegszik, de ennek most majdnem megfizette az árát. A műsorvezetőt komoly vírus támadta meg, de hetekig nem foglalkozott vele, aminek akár súlyos, visszafordíthatatlan következményei is lehettek volna. Az influenzát kapta el, és a pajzsmirigyére is átterjedt a betegség.

Andor Évát megijesztették az orvosokForrás: Insagram/Andor Éva

„A betegség felborította a pajzsmirigyműködést. Több endokrinológusnál jártam, akik nagyon megijesztettek. Azt mondták, annyira felborulhat a hormonháztartásom, hogy az visszafordíthatatlan károsodást okozhat, és jelentősen megnehezítheti a teherbeesési esélyeimet" – mondta Éva a .Story Magazinnak Szerencsére mára rendbe jött, amiért végtelenül hálás, és rájött arra, hogy mindenképpen szeretne gyermeket. „Én igenis akarok gyereket, anya akarok lenni. Lehet, hogy egészen idáig nem voltam felkészülve erre, hiszen akkor jöttem rá, mennyire vágyom az anyaságra, amikor a fejem fölött lebegett a veszélye annak, hogy talán sose élhetem át. Talán azért jött ez a betegség, hogy elgondolkozzak azon, mennyire gondolom komolyan a gyerekvállalást. Most már tisztában vagyok magammal a kérdést illetően" – tette hozzá Éva.