Válságos állapotban van a gyenesdiási villámcsapás negyedik sérültje

Forrás: Origo -
Gyenesdiás villámcsapás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válságos állapotban van a pénteki, gyenesdiási villámcsapás negyedik sérültje - közölte a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház az MTI megkeresésére szombaton.

Az egészségügyi intézmény tájékoztatása szerint válságos állapotban van az a középkorú nő, akit pénteken a legsúlyosabb állapotban szállítottak kórházba, miután a gyenesdiási strandon villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe.

Forrás: Origo

A mentők négy embert (három nőt és egy férfit) vittek kórházba - hármat Keszthelyre, egyet Szombathelyre. Kvarda Attila, a Keszthelyi Kórház főigazgatója az MTI érdeklődésére szombaton elmondta: az életveszélyes állapotban kórházba került középkorú férfit továbbra is intenzív osztályon ápolják, állapota kielégítő. Egy könnyebben megsérült nő már hazamehetett, a harmadik pedig várhatóan hamarosan elhagyhatja a kórházat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.