Tóth Vera részt vett a Sziget Fesztivál HIV-szűrésén

Forrás: Tóth Vera / Facebook -
Sziget Fesztivál szűrés Tóth Vera HIV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera is alávetette magát a HIV-szűrésnek, melyet a Sziget Fesztiválon már 13 éve lehet teljesen ingyenesen elvégeztetni.

Tóth Vera is részt vett a HIV-szűrésen, amit a Sziget Fesztiválon ingyenesen lehet végeztetni. Az énekesnő arra buzdítja az embereket, hogy a saját és mások érdekében vegyenek részt a vizsgálaton, ahogy ő is tette. Bár tudta, hogy nincs mitől tartani, egy kissé mégis izgult.

Tóth Vera elment HIV-szűrésre Forrás: Tóth Vera / Facebook

„Egy picit az emberben benne van azért. Sose tudhatod, hogy ki hordozza, és aki hordozza sem biztos, hogy mindig tudja. Ezért is gondolom azt, hogy el kell menni a szűrésre" – mondta Vera a Mokkában, aki azt is elárulta, hogy körülbelül 10-15 perc alatt lett meg a megnyugtató eredmény.

Ezért nem szabad nedves hajjal elaludnihttp://www.life.hu/drlife/20180810-ezert-nem-szabad-nedves-hajjal-elaludni.htmlIdőhiány vagy lustaság miatt sokan fekszenek le nedves hajjal, így nem kell a szárítással is foglalkozni, de a hajformázást másnap reggel ők sem ússzák meg. És nem ez az egyetlen hátránya annak, hogy vizes hajjal fekszel le! Dr. LifeOrigoIsmerd meg a görögdinnye jótékony hatásaithttp://www.life.hu/drlife/20180810-ismerd-meg-a-gorogdinnye-jotekony-hatasait-egeszseg.htmlSzereted a görögdinnyét? Akkor van egy jó hírünk: fogyasztásával egészségi állapunk is javítható. Miben mutatkozik ez meg? Eláruljuk! Dr. Life--Műtét vár R. Kárpáti Péterrehttp://www.life.hu/drlife/20180810-mutet-var-r-karpati-peterre.htmlMűtét vár R. Kárpáti Péterre, a színészt otthonában érte baleset pár napja. A beavatkozást nem lehet sokáig halogatni, a hónap végén sor kerül rá. Dr. Life--Szikora Róbert elárulta, milyen az egészségi állapotahttp://www.life.hu/drlife/20180809-szikora-robert-elarulta-milyen-az-egeszsegi-allapota.htmlSzikora Róbert még mindig úgy pörög, mintha a húszas évei elején járna. Egész nyárra be van táblázva és őrületes tempót diktál a színpadon, de orvosi vizsgálatokra nem jár: szerinte nincs rá szüksége. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huCharlie Sheen öngyilkos akart lenni miután megtudta, HIV-pozitívhttp://www.life.hu/drlife/20180809-charlie-sheen-ongyilkos-akart-lenni-miutan-megtudta-hivpozitiv.htmlCharlie Sheen kétségbeesett, amikor megtudta, hogy HIV-pozitív. Elárulta, hogy öngyilkos akart lenni. Dr. Life--Serena Williams szülés utáni depressziójáról vallotthttp://www.life.hu/drlife/20180808-serena-williams-szules-utani-depressziorajol-vallott.htmlKözösségi oldalán számolt be a világhírű teniszező, Serena Williams arról, hogy sok nőhöz hasonlóan ő is szülés utáni depresszióval küzd. Szeretén felhívni a figyelmet arra, hogy beszélni kell a problémáról. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.