Nincs olyan ember, aki ne szenvedne ebben a melegben. Mindenkiről folyik a víz, amint kiteszi a lábát, ilyen hőségben sokan érzik úgy, hogy a hagyományos izzadásgátlók nem elegendők. Természetesen van más megoldás!

Az izzadásgátlók ebben a hőségben már nem sokat segítenek, de van megoldás. Egyre többen alkalmaznak botoxkezelést az izzadás ellen. 

Dezodorok helyett a botox lehet a megoldásForrás: Thinkstock

"A botoxinjekciók eredményesen csökkentik az izzadást szinte minden esetben, a statisztikai adatok szerint a legtöbb embernél 90%-kal csökkenthető az izzadás mértéke. A hónalj, a tenyerek, a talpak esetében is hatékony az izzadás csökkentésében. Mivel ezek a testrészek nagyon érzékenyek, felületes érzéstelenítéssel és fagyasztással csökkentik az injekció okozta fájdalmakat. A homlok verejtékezése is csökkenthető, mindössze néhány injekció szükséges ezen a területen az izzadság csökkentéséhez. Hatékonyan csökkenthető a lágyék, a mellkas és a derék izzadása is" - mondta a Blikknek egy szakember. Az injekció hatása 4-6 hónapig tart, ezután kell megismételni a kezelést, de a későbbiekben egyre ritkábban lesz majd szükség ismétlésre.