Horváth Éva pajzsmirigy problémájáról vallott

betegség terhesség pajzsmirigy Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült: terhessége alatt pajzsmirigy problémái lettek Horváth Évának. Szerencsére a betegséget időben felfedezték az orvosok.

Horváth Éva őszintén vallott terhességéről a közösségi oldalán. Elárulta, míg Kristóf a pocakjában volt, pajzsmirigy problémák jelentkeztek nála, de szerencsére az orvosok időben észrevették. Esetében azért volt nehezebb kideríteni, mi a baj, mert nála nem jelentkezett az ezzel általában együttjáró hízás.

Nem tudom, hogy tudjátok-e, de Kristóf születése előtt pajzsmirigy problémáim voltak. Nagyon megijedtem, de közben örültem is, hogy a rendszeres vizsgálatoknak köszönhetően még időben kiderült a baj. Azért is ért váratlanul ez az egész, mert a pajzsmirigyzavarokkal járó leggyakoribb problémák, mint a pl. az indokolatlan hízás nálam szerencsére nem jelentkezett" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.