Agyi infarktusa volt Michl Julinak az Oltári csajok és a Szenzációs négyes szereplőjének

Forrás: Krulik Marcell Benjamin/Krulik Marcell -
agyi infarktus Oltári csajok Michl Juli Szenzációs négyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michl Julit az Oltári csajokban ismerte meg egy ország, most pedig a Szenzációs négyesben láthatjuk. A fiatal színésznő a Storynak komoly betegségéről beszélt.

„A halántékomnál olyan érzés volt, mintha egy nagy vascsővel ütöttek volna meg. Annyira szédültem, hogy felülni sem tudtam" – mesélte Juli.

„Másnap következett a CT-vizsgálat, és mivel nem találtak semmit, azonnal megnéztek MR-en is. Kiderült, hogy a kisagyamban volt egy infarktusom. Két hetet töltöttem a kórházban, szerencsére nem maradt nyoma" – tette hozzá.

Forrás: Krulik Marcell Benjamin/Krulik Marcell

Szeptember utolsó vasárnapja a szív világnapjahttp://www.life.hu/drlife/20180930-szeptember-utolso-vasarnapja-a-sziv-vilagnapja-igy-tehetsz-az-egeszsegeert.htmlA statisztikák szerint Magyarországon a szív- és érrendszeri betegségek az egyik vezető halálok. Egyes betegségek, mint például a magas vérnyomás, sokáig panaszmentesek, így csak akkor veszünk róluk tudomást, ha már bajt okoznak. De mit tehetünk szívünk egészségéért. Dr. LifeOrigoA magyarok negyede szívbetegségbe hal bele, ez a duplája az EU-átlagnakhttp://www.life.hu/drlife/20180930-a-magyarok-negyede-szivbetegsegbe-hal-bele-ez-a-duplaja-az-euatlagnak.htmlA magyarok negyede szívbetegségbe hal bele, ez a duplája az EU-átlagnak: ez azt jelenti, hogy évente nagyjából 33 ezer magyar hal meg szívprobléma miatt. Dr. LifeOrigoÍgy változik meg a női test menstruáció előtt: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180929-igy-valtozik-meg-a-noi-test-menstruacio-elott.htmlVictoria Dariano két, egymás mellé helyezett fotón mutatta meg milyen elképesztő változásra képes a testünk menstruáció előtt. Dr. LifeOrigoÉdesanyja betegsége miatt nem áll színpadra Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/drlife/20180923-edesanyja-betegsege-miatt-nem-all-szinpadra-kallaysaunders-andras-szegeden.htmlÉdesanyja betegsége miatt lemondta szegedi fellépését Kállay Saunders András. Az énekes az Instagramra posztolta a hírt, és hozzátette, reméli, be tudja pótolni a fellépést. Dr. Life--Ezért szüntetik meg az EU-ban várhatóan az óraátállításthttp://www.life.hu/drlife/20180902-ezert-szuntetik-meg-az-euban-varhatoan-az-oraatallitast-a-magyar-alvas-szovetseg-kozlemenye.htmlAz évi kétszer történő óraátállításnak az EU-ban várható megszüntetése alvás-egészségügyi szempontból pozitív fejlemény. Az alvás és az ébrenlét évezredeken át kialakult természetes ritmusának, a cirkadián ritmusnak a mesterséges (intézményes) megzavarása ugyanis az emberi szervezetre negatívan ható fáziseltolódási következményekkel jár - írja közleményében a Magyar Alvás SzövetségDr. LifeThinkstockÍgy hat a lelki egészségünkre az, hogy mit eszünk: a nőket jobban befolyásoljahttp://www.life.hu/drlife/20180902-a-nok-erzelmi-joletet-jobban-befolyasolja-az-etrend-mint-a-ferfiaket.htmlA nőknek sokkal több kulcsfontosságú tápanyagra lehet szükségük az érzelmi jólétük fenntartásához, mint a férfiaknak - derült ki a New York-i Állami Egyetem kutatóinak új tanulmányából.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.