Csak show és más semmi: Szandi komoly sérülést szenvedett a próbák alatt

Forrás: Instagram/Szandi hivatalos oldala -
Csak show és más semmi boka sérülés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon extrém produkcióval készül Szandi és Vastag Csaba a Csak show és más semmi első adására, a próbák azonban nem mentek zökkenőmentesen. Az énekesnő annyira túlerőltette magát, hogy komolyan megsérült. 

Nemsokára elstartol a TV2 nagyszabású műsora, a Csak show és más semmi, benne rengeteg tehetséges sztárra és extrém produkciókkal. Szandi és Vastag Csaba is nagy dobásra készülnek, félelmetes és veszélyes is lesz a mutatványuk. Az énekesnő hatméteres magasságban légtornász-mutatvánnyal készül, amelynek próbái során meg is sérült.

Szandi komoly sérülést szenvedett Forrás: Instagram/Szandi hivatalos oldala

mutatványt egymás után többször is elpróbáltam, aminek csúnya és fájdalmas eredménye lett.

BorsnakOtthon sokat nézem a próbák felvételeit, a férjem Csabi nagyon félt, a gyerekek tudják, hogy mennyire kitartó és önfejű tudok lenni. Ha pár évvel fiatalabb lennék, az éneklés mellett szívesen lennék légtornász. Azért is fontos nekem ez a produkció, mert korábban ugyanez volt az édesanyám vágya, sajnos neki nem adatott meg, ezzel is előtte szeretnék tisztelegni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.