Nagyon extrém produkcióval készül Szandi és Vastag Csaba a Csak show és más semmi első adására, a próbák azonban nem mentek zökkenőmentesen. Az énekesnő annyira túlerőltette magát, hogy komolyan megsérült. 

Nemsokára elstartol a TV2 nagyszabású műsora, a Csak show és más semmi, benne rengeteg tehetséges sztárra és extrém produkciókkal. Szandi és Vastag Csaba is nagy dobásra készülnek, félelmetes és veszélyes is lesz a mutatványuk. Az énekesnő hatméteres magasságban légtornász-mutatvánnyal készül, amelynek próbái során meg is sérült. 

Szandi komoly sérülést szenvedettForrás: Instagram/Szandi hivatalos oldala

"Ezt a mutatványt hosszú idő után is csak fájdalommal lehet bemutatni, mert a csukló extrém terhelésnek van kitéve alatta, ráadásul nekünk erre nagyon kevés időnk van. Minden próba után rövid szünetet kell tartani, mert óriási megterhelést jelent. A számot veszélyes mutatvánnyal nyitom, ekkor szinte minden terhet a bokámra helyezek. Mivel elég maximalista vagyok, és szeretném tökéletesre kidolgozni ezt a részt is, a mutatványt egymás után többször is elpróbáltam, aminek csúnya és fájdalmas eredménye lett. Szerencsére nagy baj nem történt, a produkciót az első pénteki show-ban be tudjuk mutatni, addig pihentetem a bokámat" - mondta a Borsnak Szandi. Bokája a duplájára dagadt a terheléstől. "Otthon sokat nézem a próbák felvételeit, a férjem Csabi nagyon félt, a gyerekek tudják, hogy mennyire kitartó és önfejű tudok lenni. Ha pár évvel fiatalabb lennék, az éneklés mellett szívesen lennék légtornász. Azért is fontos nekem ez a produkció, mert korábban ugyanez volt az édesanyám vágya, sajnos neki nem adatott meg, ezzel is előtte szeretnék tisztelegni" - tette hozzá az énekesnő.