Nagyon súlyos következménye lett annak, hogy egy nő négy éven keresztül minden nap szoláriumba járt. Bőrrák alakult ki nála és a halántékán egy nagy lyuk keletkezett.

A most 34 esztendős Carrie mindig is napbarnított bőrre vágyott, ezért négy éven keresztül minden egyes nap eljárt a szoláriumba. Hiába figyelmeztették, hogy káros lehet az egészségére, nem törődött az intelmekkel.

18 évesen egyszer csak egy különös sebet vett észre a halántékán. Fél év múlva orvoshoz fordult vele, a szakember pedig közölte vele a súlyos diagnózist: rosszindulatú bőrdaganata van. Azonnal meg kellett műteni.

A szolárium nagyon káros lehetForrás: Thinkstock

Sajnos a rák pár év múlva újra visszatért, ugyanazon a helyen. A nőt újra megműtötték és egy méretes lyuk maradt a beavatkozás után a halántékán. Ezután plasztikai sebészhez fordult, hogy tüntesse el a sebhelyet, de az idegek azóta sem működnek tökéletesen, emiatt a fejének az a része gyakorlatilag le van bénulva.

A bal szemem folyton könnyezik és a szemöldökömet sem tudom mozgatni. Az a rész még mindig nagyon érzékeny, nem érheti nyomás. Ha megérintem, olyan, mintha apró áramütést éreznék. Emellett nagyon gyakran gyötör fejfájás is” – nyilatkozta a nő a The Sunnak.

Carrie sokkoló fotóját ide kattintva nézheted meg!