Szívműtéten esett át Boros Lajos, az állapotáról sokáig nem lehetett tudni. Most kiderült: a műsorvezető öt hétig kómában feküdt. 

Nem ment minden simán Boros Lajos szívműtétével, amelyet egyszer el is halasztottak. Sokáig nem lehetett tudni, hogy van a műsorvezető, mindössze annyit, hogy szeptemberben már egyszer használta a közösségi oldalát

Most a Story magazinnak ő és a felesége is nyilatkozott. "Az én terveim között az szerepelt, hogy szerdán befekszem, felébredek csütörtökön, akkorra megműtötték a szívem három billentyűjét, és ettől kezdve egészséges leszek, már csak gyógyulgatnom kell" - mesélte a lapnak Boros Lajos. A mélyaltatás során azonban túl kevés oxigénhez jutott az agya, kómába esett. Öt hétig feküdt ebben az állapotban. 

Boros Lajos öt hétig feküdt kómábanFotó: Szabó Balázs/Life.hu

A felesége hangját hallotta: "Beszélt hozzám: Lackó, itt van az egész család... Erre emlékszem, aztán visszazuhantam a semmibe, de a végén mégiscsak magamhoz tértem. Hogy az öt hét alatt mi történt velem, arról fogalmam sincs. Egy lázálmomra viszont emlékszem" - idézte fel a szörnyű történteket a műsorvezető.

Szerencséje volt, hiszen úgy tűnik, az agya nem károsodott az oxigénhiány következtében.