Kálloy Molnár Péter kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kálloy Molnár Péterhez a szünetben hívtak mentőt, végül nem tudta folytatni az előadást. A kollégák nem vettek észre semmit az első felvonás alatt.

Nem mindennapi emberi drámának lehettek szemtanúi vasárnap este a Budapesti Operettszínház nézői, ugyanis rohammentővel szállították el előadás közben Kálloy Molnár Pétert - írja a Bors.

Forrás: Origo

Az egyik néző a közösségi oldalon számolt be az eseményekről. A második felvonásra visszatérő közönség hiába várta, hogy felgördüljön a függöny. Már épp tapssal tiltakoztak volna a késés miatt, amikor bemondták, hogy Kálloy Molnár Péter rosszul lett, és helyette Földes Tamás folytatja az előadást. Egy ideig még várniuk kellett, amíg Földes beér a színházba, és átveszi Kálloy helyét a második felvonásban.

A színfalak mögött azonnal kezelésbe vették Pétert, akit perceken belül szakszerű ellátásban részesítettek a mentők, és rögtön kórházba szállították. A rosszullét okáról pontos információink nincsenek, meg nem erősített hírek szerint mellkasi fájdalmakra panaszkodott a színész. A Bors elérte a darab egyik szereplőjét, akit sokkoltak a történtek.

"Nem vettünk észre semmit Péter rosszullétéből, de a szünetben láttuk, hogy valami nagyon nincs rendben, és alig pár perc múlva már a mentők is megérkeztek. Nagyon izgulok érte, remélem, semmi komolyabb baja nem lesz" – mondta a darab egyik szereplője. A lap a színészt és családját nem érte el, a színház pedig nem tud semmi biztosat mondani a művész állapotáról. A hivatalos oldalán azonban hétfő délután már közzétették, hogy a Dunakeszi Teátrumban a betegsége miatt elmarad a Kövek a zsebben című darab mára meghirdetett előadása, amelynek jegyei visszaválthatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.