Kálloy Molnár Péterhez a szünetben hívtak mentőt, végül nem tudta folytatni az előadást. A kollégák nem vettek észre semmit az első felvonás alatt.

Nem mindennapi emberi drámának lehettek szemtanúi vasárnap este a Budapesti Operettszínház nézői, ugyanis rohammentővel szállították el előadás közben Kálloy Molnár Pétert - írja a Bors

Forrás: Origo

Az egyik néző a közösségi oldalon számolt be az eseményekről. A második felvonásra visszatérő közönség hiába várta, hogy felgördüljön a függöny. Már épp tapssal tiltakoztak volna a késés miatt, amikor bemondták, hogy Kálloy Molnár Péter rosszul lett, és helyette Földes Tamás folytatja az előadást. Egy ideig még várniuk kellett, amíg Földes beér a színházba, és átveszi Kálloy helyét a második felvonásban.

A színfalak mögött azonnal kezelésbe vették Pétert, akit perceken belül szakszerű ellátásban részesítettek a mentők, és rögtön kórházba szállították. A rosszullét okáról pontos információink nincsenek, meg nem erősített hírek szerint mellkasi fájdalmakra panaszkodott a színész. A Bors elérte a darab egyik szereplőjét, akit sokkoltak a történtek.

"Nem vettünk észre semmit Péter rosszullétéből, de a szünetben láttuk, hogy valami nagyon nincs rendben, és alig pár perc múlva már a mentők is megérkeztek. Nagyon izgulok érte, remélem, semmi komolyabb baja nem lesz" – mondta a darab egyik szereplője. A lap a színészt és családját nem érte el, a színház pedig nem tud semmi biztosat mondani a művész állapotáról. A hivatalos oldalán azonban hétfő délután már közzétették, hogy a Dunakeszi Teátrumban a betegsége miatt elmarad a Kövek a zsebben című darab mára meghirdetett előadása, amelynek jegyei visszaválthatók.