Kulka János már a stroke előtt gondolt a visszavonulásra

Kulka János film színház visszavonulás stroke színészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stroke-ja után az X – A rendszerből törölve című filmben játszott először Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész. Most arról mesélt, már korábban is fontolóra vette a visszavonulást. 

Még mindig küzd a stroke utáni afáziás beszédzavarral Kulka János. Logopédusával, Varga Saroltával azon dolgoznak, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész minél hamarabb újra teljes életet élhessen.

Kulka János a tragédia óta először szerepelt filmvásznon, az X – A rendszerből törölve című alkotásban. Színpadon még nem láthatta a közönség. A Nők Lapjának adott interjújában most elmondta, már a stroke előtt fontolgatta a visszavonulást.

„Mielőtt beteg lettem, rengeteget dolgoztam, szinte semmilyen felkérésre nem mondtam nemet. Sok mindent csináltam. A stroke előtt néhány héttel, vagyis csaknem három éve, a Katonában mondtam is egy kedves színésznőnek, Pálos Hannának, hogy Hanna, befejezem a színészetet” – fogalmazott Kulka.

Ám úgy tűnik, most élvezte a forgatást. Korábban arról nyilatkozott, hogy nagyon izgult a kezdetekkor, de végül felszívta magát, és rendkívül élvezte a felvételeket.

Eltörte a bokáját az Irigy Hónaljmirigy zenésze, Uszkó Lászlóhttp://www.life.hu/drlife/20181108-eltorte-a-bokajat-az-irigy-honaljmirigy-zenesze-uszko-laszlo.htmlEgy szerencsétlen otthoni baleset következtében mozogni se nagyon tud egyedül az Irigy Hónaljmirigy tagja. Dr. LifeOrigoSúlyos betegségéről vallott Barta Sylviahttp://www.life.hu/drlife/20181107-sulyos-betegsegerol-vallott-barta-sylvia.htmlBarta Sylvia Joshi Bharatnak vallott élete nehéz időszakáról, amikor az orvosok súlyos, mozgásszervi betegséget diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoCukorbetegsége miatt fogyott 18 kilót Varga Ferihttp://www.life.hu/drlife/20181106-cukorbetegsege-miatt-fogyott-18-kilot-varga-feri.htmlVarga Ferinek három hónap alatt sikerült 18 kilót fogynia. Remekül néz ki, a nők is odáig vannak érte. Dr. LifeOrigoMínusz 20 fok kellene ahhoz, hogy elpusztuljanak a veszélyes szúnyogok http://www.life.hu/drlife/20181106-minusz-20-fok-kellene-ahhoz-hogy-elpusztuljanak-a-veszelyes-szunyogok.htmlMég ősszel is találhatunk szúnyogot a lakásban, amelyek nagyobb kellemetlenséget is okozhatnak egy kis bőrpírnél. Az utóbbi években három új szúnyogfaj vert gyökeret hazánkban. Dr. Life--A folyamatos szellentés miatt már randizni sem mert ez a nő: így oldódott meg a problémájahttp://www.life.hu/drlife/20181106-a-folyamatos-szellentes-miatt-mar-randizni-sem-mert-ez-a-no-igy-oldodott-meg-a-problemaja.htmlEmma 15 éves korától szenvedett gyomorproblémáktól. Életét olyannyira megkeserítette a folyamatos szellentés, hogy inkább úgy döntött, a randizással is felhagy és egyedül éli le az életét. Dr. Life--Dr. Pimple Popper elárulta, mikor és hogyan szabad kinyomni a pattanást http://www.life.hu/drlife/20181106-dr-pimple-popper-elarulta-mikor-szabad-kinyomni-a-pattanast-es-hogyan.htmlHabár tudjuk, hogy a pattanásokat nem szabadna otthon nyomogatni, mindenki csinálja. Ezért a világ egyik legnépszerűbb bőrgyógyásza, dr. Sandra Lee, vagyis dr. Pimple Popper elárulta, mit szabad és mit nem szabad csinálni. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.