A Budapesti Operettszínház öltözőjében lett rosszul nemrégiben Kálloy Molnár Péter. Mentőt hívtak hozzá, most elmondta, mi is történt vele, és milyen életmódváltásra szorul. 

Napokig kórházban volt, hetekig tartó rehabilitációra szorul Kálloy Molnár Péter, aki nemrégiben lett rosszul a Budapesti Operettszínház öltözőjében. A Borsnak most őszintén beszélt állapotáról. 

"Furcsa érzésem volt. Azt hittem, szorít a mellényem, és rettenetesen izzadtam, de ezt a heves játékomnak tudtam be, hiszen Sir Basil szerepe nagyon sok energiát kíván. Már egy nappal korábban mondtam egy ismerősömnek, hogy nagyon fáradtnak érzem magam. A szünetben aztán Frankó Tücsi kolléganőm biztatására megvizsgált az ügyeletes orvos, és jobbnak találta mentőt hívni" - mondta a lapnak a színész. 

Kálloy Molnár Péternek életmódot kell váltaniaForrás: Origo

Pár napig volt kórházban, azóta többet kell pihennie, diétázik, és gyógytornára jár. Életmódot kell váltania, és le kell tennie a cigarettát. Mint mondta: ez egy jó figyelmeztetés volt számára. Fokozatosan tér majd vissza a színpadra, azon dolgoznak, hogy fokozatosan terhelhető legyen. 

"A feleségem nagyon klassz nő, így inkább már arra koncentrálunk mindketten, hogy újra terhelhető legyek, és minél hamarabb színpadra állhassak, miközben nagyon meghatott, mennyien aggódtak értem" - fogalmazott a színész.