Két agyvérzése volt még 2011-ben Kozsónak. Utána 3 éven át időzített bombával a fejében élt, majd megműtötték. Egy forradalmi eljárással mentették meg az életét. 

Ámokfutók 25 címmel jelentetett meg lemezt Kocsor Zsolt, azaz Kozsó. Az albumon 9 új dal és 8 felújított szám hallható. A Blikknek azonban nemcsak a 14. lemezéről, hanem évekkel ezelőtti gyógyulásáról is beszélt. Két agyvérzése volt 2011-ben, majd 3 éven keresztül élt egy időzített bombával a fejében. 

"Az értorzképződmény miatt éren belüli műtétre volt szükségem, és valójában ez volt a legkockázatosabb, amit valaha vállaltam. Ottmaradhattam volna, de hittem benne, és így Hudák Istvánnak, a Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikája professzorának is könnyebb volt a dolga. Forradalmi eljárással mentette meg az életemet, és teszi ezt most is másokkal. Ő egy zseni!" - nyilatkozta a lapnak adott interjújában Kozsó. 

Kozsónak két agyvérzése volt 2011-benFotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezután a zenész az életmentő eljárást is részletezte: "Vénán keresztül tömített el egy agyi érgomolyagot, egy angiómát, ami a 2011 márciusi agyvérzéseim után kisebb-nagyobb intenzitással folyamatosan vérzett. Bármikor robbanhatott volna, ez nehéz időszak volt, de képtelen lettem volna arra, hogy leálljak a fellépésekkel. Szerencsére erre nem is volt szükség."

Ezután következett a rehabilitáció, ahol Kozsónak újra meg kellett tanulnia beszélni. Mint mondta: rettenetesen izgult, amikor ezután újra színpadra kellett állnia.