Egyelőre nem tudják megműteni Bangó Marikát, pedig szörnyű fájdalmai vannak

Forrás: Youtube/TV2 Magyarország -
ciszta sérv Bangó Marika kórház Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, nem csak gerincsérve van Bangó Marikának, a helyzet sokkal súlyosabb.

Bangó Marikának évek óta komoly gerincfájdalmai vannak. Mikor elment az orvoshoz, kiderült, nem csak sérvről van szó, csípőízületi gyulladása is van.

Nyáron kezdetben tolószékben vészeltem át a rosszabb napokat. Miután javult az állapotom, már fel tudtam állni, de tili-tolival közlekedtem. Ezután nem sokkal már két mankóval jártam, de szerencsére néhány hete ezt is el tudtam hagyni. Közben kiderült, hogy nem egyszerűen gerincsérvem van a négyes-ötös csigolyánál, hanem csípőízületi gyulladásom is, ami deréktól lefelé elviselhetetlen fájdalmakat okozott. Sokáig még az is kétséges volt, hogy az utóbbival tudnak-e valamit kezdeni az orvosok” – idézi a Ripost Bangó Marika szavait a Star magazinból.

Bangó Marikának szörnyű fájdalmai vannak Forrás: Youtube/TV2 Magyarország

Bangó Margit lánya hozzátette, nemrég cisztákat is találtak nála, ezért nem lehetett műteni.

Nyáron a nagy hőségben a fertőzésveszély miatt nem tudtak megműteni, most pedig két ciszta állta az utam. A napokban át is estem egy szájsebészeti beavatkozáson: több mint egy órán keresztül feküdtem az asztalon, amíg a doktorok kezelésbe vettek. Emiatt pedig továbbra sem tudják megműteni a sérvemet: semmilyen ezzel kapcsolatos vizsgálatot nem tudnak elvégezni rajtam. A dokim azt mondta, lehet, hogy az egyik betegség nem hagyja gyógyulni a másikat: a lábam a fogam, a fogam pedig a lábam. Kíváncsi leszek, most, hogy rendbe hozták a fogam, mi lesz.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.