Korábbi függőségeiről vallott Molnár Tamás, a Jetlag frontembere

alkohol Molnár Tamás Jetlag (zenekar) függőség énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz évig volt a féktelen bulizás és az alkohol rabja Molnár Tamás, a Jetlag frontembere. Tavaly ősszel azonban végleg sikerült megszabadulnia a függőségtől.

Őszintén beszélt függőségi problémáiról Molnár Tamás. A Jetlag zenekar 30 éves frontembere, a korábbi Anti Fitness Club-tag elárulta, immár egy éve annak, hogy úgy döntött, nem akarja tovább folytatni korábbi életvitelét, felhagyott a féktelen bulizással és a függőségeivel.

Tavaly szeptember 21-én döntöttem úgy, hogy szakítok az addikcióimmal, amiket az elmúlt tíz évben eléggé mélyen toltam. Alapvetően akadályozva éreztem magam. Kölyökkorom óta a zenéről szól az életem. És azt vettem észre, hogy már korántsem olyan elánnal teszem azt, amit a legjobban szeretek, mint régebben. Ennek nyilván az éjszaka volt az oka, be kellett látnom. Újra ugyanazt akartam érezni az alkotásban, mint amikor elkezdtem zenélni" – mondta el a Fókusz című műsorban, majd hozzátette, azóta úgy érzi, ismét visszatalált önmagához, és folyamatosan írja a dalokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.