Tíz évig volt a féktelen bulizás és az alkohol rabja Molnár Tamás, a Jetlag frontembere. Tavaly ősszel azonban végleg sikerült megszabadulnia a függőségtől.

Őszintén beszélt függőségi problémáiról Molnár Tamás. A Jetlag zenekar 30 éves frontembere, a korábbi Anti Fitness Club-tag elárulta, immár egy éve annak, hogy úgy döntött, nem akarja tovább folytatni korábbi életvitelét, felhagyott a féktelen bulizással és a függőségeivel.

Tavaly szeptember 21-én döntöttem úgy, hogy szakítok az addikcióimmal, amiket az elmúlt tíz évben eléggé mélyen toltam. Alapvetően akadályozva éreztem magam. Kölyökkorom óta a zenéről szól az életem. És azt vettem észre, hogy már korántsem olyan elánnal teszem azt, amit a legjobban szeretek, mint régebben. Ennek nyilván az éjszaka volt az oka, be kellett látnom. Újra ugyanazt akartam érezni az alkotásban, mint amikor elkezdtem zenélni" – mondta el a Fókusz című műsorban, majd hozzátette, azóta úgy érzi, ismét visszatalált önmagához, és folyamatosan írja a dalokat.