Várkonyi Andrea úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba, miután szívritmuszavaráról jelentek meg pletykák. Elárulta, nagyon is jó egészségnek örvend. 

Várkonyi Andreáról az a hír terjedt, hogy szívritmuszavara miatt nem tud néhány csoportos tréningjén megjelenni. Erre reagált a pszichológus Facebook-oldalán. Közölte, nagyon is jól van fizikailag és lelkileg is.

Várkonyi Andrea köszöni, jól vanFotó: Adrián Zoltán - Origo

„Van az a pont, amikor az embernek, így nekem is, elege lesz abból, hogy nevük elhallgatását kérő 'jól informáltak' fröcsögnek a sajtó különböző orgánumaiban. Abból még inkább elegem van, hogy mindezt úgy teszik, hogy engem egyik oldal sem kérdez meg. Ezért itt az ideje annak, hogy megerősítsem: az elköltözésem óta köszönöm szépen, remekül vagyok mind fizikailag, mind lelkileg, a vissza-visszatérő hangszálgyulladásomat leszámítva. Ennek köszönhetően a munkámat, ami a pszichológia, maximálisan elvégzem, de miután a hivatásom mellett elsősorban édesanya vagyok, ez nem teszi lehetővé, hogy heti egy esténél többet legyek távol Nóritól. Értem ezalatt azt, hogy a csoportos pszichológiai foglalkozások az esti órákban zajlanak” – írta a többi között Facebook-oldalán Várkonyi.