gyomorrontás Szebeni István kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került Szebeni István, a hírt ő maga tette közzé Facebook-oldalán. Gyomorrontás miatt kellett ellátni.

Egy egész éjszakát kórházban kellett töltenie Szebeni Istvánnak, miután gyomorrontás miatt beszállították. A műsorvezető maga számolt be a részletekről Facebook-oldalán, és habár kellemetlen az élmény, jó tapasztalatokkal távozott.

Volt szerencsém az Uzsoki kórházban tölteni az éjszakát. Szerencsére csak gyomorrontás.

Berki Krisztián élő videóbejelentkezésben mesélte el: tejérzékenységgel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20181122-berki-krisztian-elo-videobejelentkezesben-meselte-el-tejerzekenyseggel-kuzd.htmlBerki Krisztián arcán sebek jelentek meg, amit a Legbátrabb páros műsorában is láthattak a nézők. Ez volt az oka.Dr. LifeOrigoEzeket a gyógyszereket nem szabad fogyasztani, ha lejártakhttp://www.life.hu/drlife/20181121-ezeket-a-gyogyszereket-nem-szabad-fogyasztani-ha-lejartak.htmlRégóta nagy kérdés, hogy mit kezdjünk a lejárt gyógyszerekkel. Néhány tanulmány szerint nem ártanak azután sem, hogy lejárt a szavatosságuk, vannak azonban olyan gyógyszerek, amelyeket egyáltalán nem tanácsos alkalmazni, mert többet ártanak, mint használnak: ezek azok. Dr. Life--Ezektől a munkáktól könnyen depresszióssá válhatszhttp://www.life.hu/drlife/20181121-ezektol-a-munkaktol-konnyen-depressziossa-valhatsz.htmlKiderült, melyek azok a foglalkozások, amelyek könnyen depressziót okozhatnak. Mutatjuk! Dr. LifeOrigoEzért vetette le az egészséges mellét is Szűcs Adriánahttp://www.life.hu/drlife/20181120-ezert-vetette-le-egeszseges-mellett-is-szucs-adriana.htmlSzűcs Adriána modell mellrákkal küzdött, és néhány napja az egészséges mellét is eltávolíttatta. Elárulta, miért volt erre szükség. Dr. LifeOrigoTápai Szabina a Szegedi Gyermekklinikának gyűjtött adományokathttp://www.life.hu/drlife/20181120-tapai-szabina-a-szegedi-gyermekklinikanak-gyujtott-adomanyokat.htmlKucsera Gábornak és Tápai Szabinának hamarosan megszületik a második gyermeke. Az édesanya azonban nem pihen, most a Szegedi Gyermekklinikának segített adományokat gyűjteni, melyekből olyan műszert is vásároltak, amellyel megkímélhetik a gyerekeket a fájdalomtól. Dr. Life--Így hatnak ránk a valóságos és a visszatérő álmainkhttp://www.life.hu/drlife/20181120-igy-hatnak-rank-a-valosagos-es-a-visszatero-almaink.htmlArra eszmélsz, hogy 5 percen belül kezdődik egy záróvizsgád, pedig még nem is készültél rá. Persze, még el is kell jutni a vizsgahelyszínre, ami a város másik végében van. Lélekszakadva teszed meg az út nagy részét. Amikor odaérsz, feltéped az ajtót, hogy berohanj, de az zárva van. Ekkor úgy érzed, azonnal véged van. És ekkor zihálva ébredsz az ágyadban. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.