A 39 éves Tracy Fletcher már a várandóssága alatt megtudta, hogy gyermeke különös betegséggel születik majd. Ám úgy döntött, megtartja a gyermeket, de a látvány mégis mellbevágta, amikor először kezébe vehette Baront. 

Lábai szinte a vállai mellé érnek a nemrégiben született Baronnak. Édesanyja, a 39 éves Tracy Fletcher már a várandóssága alatt tudta, hogy mi lesz a gyermekkel, ám mégis mellbevágta a látvány, amikor gyermekét először a kezébe vehette - írja a Mirror

"A nővér azt mondta, hogy 25 éves pályafutása alatt nem látott ilyen csecsemőt" - emlékezett vissza az édesanya. Baronnak nemcsak a lábai mások, mint egészséges társainak, hanem fenék nélkül született, soha nem fog járni, de a vizeletét és a székletét sem fogja visszatartani nagy valószínűséggel. 

Születése után azonnal mesterséges kómába helyezték, a tüdeje tele volt folyadékkal. Tracy azt mondja, csodálatos érzés volt, amikor hazavitték, öltöztetni azonban nehezen tudják lábai állása miatt. 

"Semmit nem érez a lábaiban vagy a teste alsó részén, de nemrégiben egyes részek mozogni kezdtek" - mesélte Tracy. Eltökélt szándékuk, hogy mindenben segítik majd gyermeküket, hogy minél teljesebb életet élhessen. 

Ha szeretnéd látni a kis Baront, kattints ide!

Súlyos rendellenességgel született Baron (Képünk illusztráció)Forrás: pexels.com