Megviselik a próbák a Csak show és más semmi című műsor szereplőit. Az előző héten Vastag Csaba és Baronits Gábor sérültek meg, most Veréb Tamás hátával akadtak problémák. Még nem tudja, mennyire lesz képes összeszedni magát, fájdalomcsillapítót szed. 

Baronits Gábor és Vastag Csaba a múlt héten küzdött fájdalmakkal a Csak show és más semmi próbái alatt. Ám most úgy tűnik, nem ők az egyetlenek, akik megsérültek. 

Most Veréb Tamás színész nem vigyázott kellőképp a próbák alatt. Párjával, Eke Angélával egy kortárs balettprodukciót mutatnak majd be. "A huszadik ugrásnál, amikor Angi megérkezett az ölembe, nagy fájdalmat éreztem: mintha beledöftek volna egy kést a hátamba. Azóta is fáj" - panaszolta a Ripostnak Veréb Tamás.

Veréb Tomás megsérült a próbákonForrás: TV2

Csontkovácsnál is volt, ám úgy érzi, ez nem használt. "A próbát is csak nézni fogom, mert beállni nem tudok. A kérdés az, hogy ha ezt a hetet valahogyan meg is csinálom gyógyszerek segítségével, a döntő hetében mit tudok majd bevállalni? Pihentetni próbálom, bízom benne, hogy elmúlik. Ez egy intő jel volt, most nagyon kell vigyáznom" - fogalmazott a színész.