Úgy tűnik, betegség döntötte le a Sztárban sztár fellépőit. Gesztesi Károlyt a kórházban látták, Sári Évi és Völgyesi Gabi is ágynak esett. Így a próbák is akadoznak, remélik, hogy minden rendben lesz a Sztárban sztár vasárnapi élő show-ján.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központban látta a Bors egyik olvasója Gesztesi Károlyt. A színész láthatóan gyengélkedett, az egyik kórterembe kísérték. 

"Szinte hihetetlen, de pár perc múlva leült mellém Sári Évi. Ő gondterhelt és fáradt volt. Kérdésemre csalódottan mesélte, hogy szinte az egész stáb lebetegedett, megfertőzték egymást. Ő csak receptekért jött, de Gesztesi éppen infúziót kap. Arról is beszélt, hogy az egyik próbát és fellépését is le kellett mondania, de reméli, hogy a műsorra lesz hangjuk. Azt is elmesélte, hogy Völgyesi Gabi is rosszul van" - mesélte az olvasótudósító.

Sári Évi is lebetegedettForrás: TV2

A lap megkereste Völgyesi Gabit is, aki a következőt nyilatkozta: "Amivel csak lehet, kúrálom magam. Még egy aromaterapeutával is konzultáltam, de mindig oda lyukadtunk ki, hogy pihentessem a hangszálaimat, és semmi esetre se erőltessem énekléssel" - fogalmazott az énekesnő, aki azért már próbálgatta a hangját, hiszen nem szeretne felkészülés nélkül vasárnap a kamerák elé állni. 

Sári Évi orvosa azt mondta, hogy szombatra már jobban lehet. Szerencsére a hangszálainak nincs baja. "Mindössze két napot tudtam gyakorolni, és ma van a főpróba. Ilyenkor 6-szor, 7-szer szoktuk elénekelni a dalainkat, de felmentést kértem, úgyhogy én most csak egyszer állok a színpadra" - árulta el az énekesnő.