Bár régóta tervezte, és minden vágya volt, hogy plasztikai úton korrigáltassa a keblét, az utolsó pillanatban meggondolta magát Emilio felesége.

Hosszú hetek óta fontolgatta a műtéti beavatkozást Jellinek Tina, aki szerette volna kebleit műtéti úton formásabbá tetetni. Elhatározását a család szinte minden tagjával megbeszélte. Míg Bangó Margit ellenezte a műtétet, Emilio szép lassan beletörődött abba, hogy kedvese kés alá fekszik. "Nem szeretnék nagy beavatkozást, nem vágyom óriási változásra, csupán azt szeretném, ha kicsit formásabbak lennének a kebleim" - mondta még korábban Tina, aki végül rászánta magát a műtétre.

Emilio felesége a műtőasztalon gondolta meg magátForrás: Sláger TV

Míg Emilio mit sem sejtve, lélegzet-visszafojtva várakozott a műtő előtt, addig Tinát csak percek választották el attól, hogy megkezdjék a beavatkozást. Azonban az altatás előtt elbizonytalanodott a kétgyermekes családanya. "Nem vagyok biztos benne, hogy akarom ezt. A fülemben csengenek a családom féltő-óvó mondatai. Igaz, ez volt a vágyam... sajnálom, ha ezzel bárkinek kellemetlenséget okozok, de inkább nemet mondok a műtétre" - mondta Tina a műtétet előkészítő gyógyszerektől kissé kábán, a műtőasztalon fekve. Hogy ezután mi történt, és hogyan fogadta a család Tina döntését, kiderül a Drága családomból.