Januárban ünnepli 80. születésnapját Sas József, ünnepi műsort is készítettek az alkalomra, ám a fellépéseket le kellett mondania orvosai tanácsára. A színész egyetlen előadást tartott meg a programban, ám végül ezt sem vállalhatta el. 

„Már csak a vérnyomásom problémás, jól beállították gyógyszerekkel, de a stresszt, az idegeskedést továbbra sem viseli jól a szervezetem. Igyekszem mindent kiiktatni az életemből, amitől felmenne bennem a pumpa. Szelektáltam, hogy milyen tévéműsort, híreket nézek meg, és lemondtam arról az egyetlen rövidített előadásról is” – mesélte a Blikknek Sas József, aki januárban ünnepli majd 80. születésnapját. Ünnepi műsort is készített az alkalomra, a fellépéseket azonban le kellett mondania egészségi állapota miatt. 

Sas Józsefnek most az egészsége az elsőForrás: MTI/Kollányi Péter

Úgy döntöttek, egyetlen előadást vállal, hogy ne menjen kárba kollégái munkája. A Fészek Klub színpadán mutatták volna be, ám ezt is le kellett mondania egészsége érdekében. A szilveszteri Sas kabaré az ATV-n azonban nincs veszélyben. 

„Írtam egy új számot az elejére, s tizenegy régi műsor legjavából összerakom a szilveszteri kabarét, sőt a végére egy meglepetést is tartogatok” – mesélte a Jázsai Mari-díjas színész, aki családi körben ünnepli majd a születésnapját, ahol két unokája szórakoztatja.