Sas József minden előadását lemondta az egészségi állapota miatt

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
stroke Sas József stressz vérnyomás egészség kabaré
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban ünnepli 80. születésnapját Sas József, ünnepi műsort is készítettek az alkalomra, ám a fellépéseket le kellett mondania orvosai tanácsára. A színész egyetlen előadást tartott meg a programban, ám végül ezt sem vállalhatta el. 

„Már csak a vérnyomásom problémás, jól beállították gyógyszerekkel, de a stresszt, az idegeskedést továbbra sem viseli jól a szervezetem. Igyekszem mindent kiiktatni az életemből, amitől felmenne bennem a pumpa. Szelektáltam, hogy milyen tévéműsort, híreket nézek meg, és lemondtam arról az egyetlen rövidített előadásról is” – mesélte a Blikknek Sas József, aki januárban ünnepli majd 80. születésnapját. Ünnepi műsort is készített az alkalomra, a fellépéseket azonban le kellett mondania egészségi állapota miatt.

Sas Józsefnek most az egészsége az első Forrás: MTI/Kollányi Péter

Úgy döntöttek, egyetlen előadást vállal, hogy ne menjen kárba kollégái munkája. A Fészek Klub színpadán mutatták volna be, ám ezt is le kellett mondania egészsége érdekében. A szilveszteri Sas kabaré az ATV-n azonban nincs veszélyben.

„Írtam egy új számot az elejére, s tizenegy régi műsor legjavából összerakom a szilveszteri kabarét, sőt a végére egy meglepetést is tartogatok” – mesélte a Jázsai Mari-díjas színész, aki családi körben ünnepli majd a születésnapját, ahol két unokája szórakoztatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.