betegség rehab Majka függőség Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis elismerte, mindenben igaza volt Majkának és úgy döntött, itt az ideje, hogy kezeltesse függőségét, befekszik egy rehabilitációs központba.

Tavaly augusztusban robbant a botrány: Majka a SZIN-en bejelentette, elválnak útjaik Curtisszel. Mindezt azzal indokolta, hogy a rapper képtelen lemondani a drogokról. Curtis azóta folyamatosan tagadta, hogy függő lenne, az utóbbi időben azonban egyre több fellépését és programját mondta le váratlanul.

Most úgy érezte, eljött az ideje a változásnak, közösségi oldalán ismerte el, hogy Majkának mindenben igaza volt, lemondta januári fellépéseit és befekszik egy rehabilitációs központba.

Kedves ismerősök és rajongók! Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem... Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket holnap lemondom). UI: Szeretlek, Petike, és mindenben igazad volt” – írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.