Vitray Tamás Baló György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baló György műsorát az egészségi állapota miatt felfüggesztették, ezt maga a műsorvezető jelentette be. Kollégái aggódnak érte. 

Baló György műsorát felfüggesztik a műsorvezető egészségi állapota miatt. Orvosi kezelésre szorul, ezért a Magyarul Balóval január 8-ától már nem lesz látható az RTL Klub műsorán. Egy, a csatornához közel álló forrás nyilatkozott a műsorvezetőről, megdöbbentette őket a hír.

Baló Györgyért sokan aggódnak Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Mindig vidáman, jókedvűen jött be a felvételekre. Jóval korábban érkezett, hogy tökéletesen fel tudjon készülni. Mindenkihez volt pár kedves szava, most egy emberként drukkolunk neki, hogy felépüljön" – mondta a Blikknek az informátor. A lap Vitray Tamást is megkereste, hiszen egykor nagyon jó barátságot ápoltak Baló Györggyel.

Megrendített, hogy ekkora a baj, nagyra tartom őt, jó barátom, remélem, minél hamarabb meggyógyul, és visszamegy dolgozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.