Baló György műsorát az egészségi állapota miatt felfüggesztették, ezt maga a műsorvezető jelentette be. Kollégái aggódnak érte. 

Baló György műsorát felfüggesztik a műsorvezető egészségi állapota miatt. Orvosi kezelésre szorul, ezért a Magyarul Balóval január 8-ától már nem lesz látható az RTL Klub műsorán. Egy, a csatornához közel álló forrás nyilatkozott a műsorvezetőről, megdöbbentette őket a hír.

Baló Györgyért sokan aggódnakForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Mindig vidáman, jókedvűen jött be a felvételekre. Jóval korábban érkezett, hogy tökéletesen fel tudjon készülni. Mindenkihez volt pár kedves szava, most egy emberként drukkolunk neki, hogy felépüljön" – mondta a Blikknek az informátor. A lap Vitray Tamást is megkereste, hiszen egykor nagyon jó barátságot ápoltak Baló Györggyel. Megrendített, hogy ekkora a baj, nagyra tartom őt, jó barátom, remélem, minél hamarabb meggyógyul, és visszamegy dolgozni.  Sosem felejtem el, Gyuri szerkesztő apukája nem örült a fia televíziós szárnypróbálgatásainak. Gyuri megkért, hogy menjek el hozzájuk, beszéljek az apukájával, győzzem meg, hogy ez egy jó ötlet, és hogy a fia igenis tehetséges" – idézett fel egy emléket Vitray.