Mikróban főzött tojást, súlyos sérüléseket szenvedett egy férfi

Forrás: Shutterstock -
mikró tojás mikrohullámú sütő baleset főzés konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves Saul Morton a mikrohullámú sütőben akart tojást főzni. Az egyik azonban az arcába robbant, melytől súlyos sérüléseket szenvedett. 

„Először azt hittem, hogy tojásfehérje ragadt az egész arcomra, aztán rájöttem, hogy a bőröm válik le a szemhéjamról és az arcom többi részéről” – mesélte a The Sunnak a 44 éves Saul Morton, aki munkahelyén szeretett volna tojást főzni a mikróban.

A tojásokat egy-egy bögre vízbe tette, amelyek egyike az arcába robbant, amikor kivette. A ráfröccsent forró tojástól súlyos égési sérüléseket szenvedett. Szinte az egész arcára jutott belőle, még a bal szemébe is.

Tojás robbant az arcába a férfinak Forrás: Shutterstock

Kórházba szállították, ahol egy ideig pólyát kellett viselnie az arcán, akár egy múmiának. „Rettenetes fájdalmat éreztem” – mondta a férfi. Szerencsére nem történt maradandó károsodás, 2 hét lábadozás után újra munkába állhatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.