Futás közben ennyit mozognak a mellek

Forrás: Shutterstock -
mellek orvos testmozgás fájdalom futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyobb keblű hölgyeknek akár 21 centimétert is kilenghet a mellük testmozgás közben. Ez igen nagy fájdalmat is okozhat.

Míg a férfiak számára igen csábító látvány lehet, ha a nők melle fel és le ugrál testmozgás közben, ez a hölgyek számára kevésbé kellemes érzés. A nagyobb kebellel rendelkezők hiába használnak sportmelltartót, még az sem tart rendesen és így igen nagy fájdalmat élhetnek át futás közben.

A Ripost azt írja, egy friss felmérés alapján a nők mellének kilengése akár a 21 centimétert is elérheti. Emiatt egyre többen keresik fel orvosukat mellfájdalomra hivatkozva.

Szakemberek azt ajánlják, gondosan válasszunk sportmelltartót, mert a nem megfelelő darab előbb-utóbb előidézheti a panaszokat.

Nagyon fontos, hogy megfelelő melltartót válasszunk Forrás: Shutterstock

Január elsejétől több női betegség után is adókedvezmény járhttp://www.life.hu/drlife/20190113-januar-elsejetol-tobb-noi-betegseg-utan-is-adokedvezmeny-jar.html2019. január elsejétől adókedvezmény jár több női betegség után. Dr. LifeThinkstockMikróban főzött tojást, súlyos sérüléseket szenvedett egy férfihttp://www.life.hu/drlife/20190111-mikroban-fozott-tojast-sulyos-seruleseket-szenvedett-egy-ferfi.htmlA 44 éves Saul Morton a mikrohullámú sütőben akart tojást főzni. Az egyik azonban az arcába robbant, melytől súlyos sérüléseket szenvedett. Dr. LifeOrigoLeukémiát diagnosztizáltak a Barátok közt sztárja, Gyebnár Csekka vőlegényénélhttp://www.life.hu/drlife/20190111-leukemiat-diagnosztizaltak-a-baratok-kozt-sztarjanak-gyebnar-csekkanak-a-volegenyenel.htmlLeukémiát diagnosztizáltak az orvosok a Barátok közt sztárja, Gyebnár Csekka párjánál. Dr. Life--Interjú Amerika leghíresebb bőrgyógyászával, dr. Pimple Popperrelhttp://www.life.hu/drlife/20190111-interju-amerika-leghiresebb-borgyogyaszaval-dr-pimple-popperrel.htmlA neten dr. Pimple Popper néven vált ismertté dr. Sandra Lee, Amerika egyik legkiválóbb bőrgyógyásza. Betegei a legkülönfélébb bőrproblémákkal keresik fel, rajongói pedig élvezettel nézik a pattanások kinyomásáról feltöltött videóit. Dr. Life--Így néz ki a táncos, Tomi Conte feneke, miután eltávolították belőle a szilikonthttp://www.life.hu/drlife/20190111-igy-nez-ki-a-tancos-tomi-conte-feneke-miutan-eltavolitottak-belole-a-szilikont.htmlIllegálisan töltette fel a fenekét a táncos, és bár egy darabig elégedett volt a végeredménnyel, végül ki kellett vetetnie, ugyanis a töltőanyag veszélybe sodorta az életét. Dr. LifeOrigoBorbély Alexandra sokkot kapott egy díjátadón, kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20190111-borbely-alexandra-sokkot-kapott-egy-dijatadon-korhazba-kerult.htmlBorbély Alexandra annyira rosszul lett egy díjátadón, hogy kórházba került. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.